Хмара для бондарного виробництва: як NAO організувала роботу в Україні під час війни

Кейси

Автор: GigaCloud

07.09.2022

У лютому 2022 року французька бондарна компанія відкрила філіал в Україні. А незадовго по тому почалася війна. Міграція у хмару допомогла новоствореній компанії продовжувати бізнес-процеси.

NAO (New Alternative Oak) ― незалежна сімейна бондарна компанія, розташована неподалік від міста Коньяк, у самому серці регіону Гранд-Шампань ― місті Сегонзак. Маючи власне бондарне виробництво, лабораторію та широку мережу партнерів, NAO створює та постачає бочки та чани, дубові замінники, дубильні речовини та рідкі екстракти дуба, а також різні натуральні водно-спиртові настоянки (фрукти, горіхи, квіти тощо) для виноробних, винокурних і пивоварних заводів по всьому світу. Серед клієнтів ― Martell, Otard, Bacardi, William Grant, Tullamore Dew, Jose Cuervo тощо.


Бренди, під якими NAO виробляє бочки, чани, дубові замінники, натуральні настоянки фруктів, квітів та горіхів


Завдання

NAO працює із 2001 року. У своїй роботі спирається на давні сімейні традиції, рецепти та технології. Команда NAO володіє великими знаннями у галузі обробки дуба, виробництва бочок і виноробства загалом. Тому розширює свої виробничі потужності не лише у Франції, а й у Східній Європі. Для цього у лютому 2022 року компанія відкрила офіс в Україні.

З початком війни всі працівники української філії NAO роз’їхалися по різних містах України та світу, але робота підприємства продовжується. Для того, щоб фахівці могли працювати з програмою для бухгалтерського обліку та CRM віддалено, а дані при цьому були надійно захищені, компанія вирішила перенести їх з власного сервера у хмару.


Дубові дошки, складені для транспортування та готові до виготовлення бочок і чанів



Рішення

Компанія шукала оператора, який надає хмарну інфраструктуру, розміщену в Україні, але якомога далі від бойових дій, надійну і при цьому доступну за ціною. Про GigaCloud дізналися від одного зі своїх менеджерів, який вже мав позитивний досвід роботи з оператором. Виявилося, що у GigaCloud є рішення, яке повністю відповідає вимогам NAO.

GigaCloud надав публічну хмарну інфраструктуру на OpenStack, розміщену на майданчику у Львові. Технічна підтримка оператора надала всю необхідну допомогу фахівцям NAO та розгорнула сервіси у хмарі.

Завдяки вбудованому у публічну хмару сервісу backup технічні фахівці замовника страхують бізнес від вірусів, кібератак та інших форс-мажорів.


Готова продукція компанії NAO


Результат

  • Хмара дозволила компанії NAO продовжувати бізнес-процеси, а фахівцям NAO працювати з будь-якого куточка світу. Серед інших переваг міграції фахівці компанії виділяють наступне:
  • швидкість роботи програми для бухгалтерського обліку та CRM;
  • гнучка зміна кількості обчислювальних ресурсів;
  • відмовостійкість;
  • цілодобова технічна підтримка від фахівців GigaCloud.

«Перехід у хмару дав можливість нашій команді продовжувати розвивати NAO в Україні, ― говорить помічник директора компанії NAO. ― У нас великі плани, тому ми будемо масштабуватися далі у хмарній інфраструктурі GigaCloud».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!