Хмара для освіти: кейс навчальних закладів мережі А+ від KAN Development

Кейси

Автор: GigaCloud

07.12.2021

Головна мета навчального закладу ― допомогти Людині Майбутнього (тобто учням) знайти себе та свій життєвий шлях. Для цього школа застосовує сучасні принципи та підходи у навчанні дітей та роботі всіх працівників. І звичайно ж ― хмарні технології.

Школа «Гімназія А+» входить до складу мережі концептуальних закладів освіти «Академія сучасної освіти». Працює за принципом школи повного дня, призначена для учнів 5-11 (12) класів з поглибленим вивченням іноземних мов та профільних предметів. Серед особливостей навчального закладу ― тьюторський супровід та індивідуальна авторська програма роботи з учнями, можливість обрати білінгвальне навчання та навчання за дистанційною формою.

Завдання

«Гімназія А+», яка є одним із проєктів компанії KAN Development, почала працювати 1 вересня 2018 року. Команда навчального закладу ретельно готувалася до відкриття та розробила спеціальний освітній портал. Він включає електронний щоденник, журнал для викладачів, онлайн-бібліотеку, методичні матеріали та особисті кабінети для батьків. Таким чином школа повністю модернізувала та оптимізувала навчальний процес.

Окрім створення порталу, перед розробниками стояло завдання забезпечити його швидку, стабільну роботу та надійно захистити інформацію, яка на ньому зберігається.

Рішення

Для вирішення цього завдання освітній портал розмістили у хмарі GigaCloud, який надає впевненості в доступі до порталу 24/7.

Хмарний оператор задовольнив основні вимоги замовника:

  • оператор розміщує обладнання в українському дата-центрі, який відповідає вимогам Tier III;
  • рівень інформаційної безпеки хмари GigaCloud підтверджується міжнародним сертифікатом ISO 27001:2003 та атестатом відповідності КСЗІ.


Результат

Хмара GigaCloud дозволила підключатися до порталу з будь-якого пристрою: смартфона, планшета, ноутбука чи стаціонарного комп’ютера. Учні, батьки, вчителі та адміністрація гімназії отримали цілодобовий віддалений доступ до будь-якої інформації на порталі, і завдяки цьому можуть спілкуватися між собою у реальному часі.

Крім цього:

  • портал доступний 99,98% часу;
  • підключення до нього відбувається швидко;
  • треті особи та навіть працівники GigaCloud не мають доступу до інформації у хмарі.

«Ми вибрали хмару GigaCloud, керуючись критеріями безпеки та надійності сервісів, ― говорять у KAN Development. ― Якісна освіта ― тренд сучасної України. І хмарні технології допомагають цьому тренду розвиватися з більшою швидкістю».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!