Хмара для рішень легендарного бренду: кейс Panasonic Ukraine

Кейси

Автор: GigaCloud

26.01.2022

Як підтримувати міцні відносини між брендом та покупцем? Запропонувати якісний продукт, максимальну кількість корисної інформації про нього та надійну підтримку. А хмарні технології допоможуть завжди отримати доступ до цього.

ТОВ «Панасонік Україна Лтд» ― частина японської корпорації Panasonic Corporation, однієї з провідних компаній у світі з виробництва електронних приладів. Її дочірні компанії, заводи, магазини та офіси працюють у Європі, Азії та Америці. В Україні діє з 1996 року.


Штаб-квартира Panasonic в Осаці

Штаб-квартира Panasonic в Осаці


Завдання

Panasonic Ukraine має сайт, на якому представлені продукти для бізнесу: телекомунікаційне обладнання, офісна техніка, системи безпеки, елементи живлення тощо. Фахівці компанії допомагають клієнтам з вибором необхідного обладнання, налаштовують та підтримують його у майбутньому. Також компанія має сайт сервісної підтримки.

Історично Panasonic Ukraine тримав всю свою IT-інфраструктуру на власних локальних серверах. Але коли у компанії вирішили оновити обидва сайти, виявилося, що функціонал локального сервера не задовольняв нові вимоги до роботи веб-ресурсів: надійність, відмовостійкість та доступність 24/7. У компанії зрозуміли, що для їхнього розміщення найкраще підійде IaaS на базі платформи VMware.


Сайт Panasonic Ukraine для бізнесу

Сайт Panasonic Ukraine для бізнесу


Рішення

Panasonic Ukraine успішно користуються послугами телеком-оператора GigaTrans, тому з хмарним оператором визначилися швидко. GigaCloud спільно з GigaTrans входять у групу компаній GIGAGROUP.

GigaCloud надав публічну хмарну інфраструктуру на VMware. Технічна підтримка оператора надала всю необхідну допомогу фахівцям Panasonic Ukraine Ltd розгорнути у хмарі оновлені сайти.


Результат

Зараз сайти Panasonic Ukraine працюють у хмарі GigaCloud. Серед переваг міграції компанія виділяє наступне:

  • гнучка зміна кількості обчислювальних ресурсів як у більший, так і у менший бік;
  • відмовостійкість;
  • більш ефективний розподіл часу та завдань IT-відділу;
  • цілодобова технічна підтримка від фахівців GigaCloud.

«Ми тільки розпочали наше занурення у світ хмарних технологій, ― говорить представник IT-відділу Panasonic Ukraine. ― Міграція у хмару ― це глобальна стратегія нашої компанії, ми плануємо поетапно перенести всі свої IT-сервіси до хмарної інфраструктури. Це хороший спосіб зосередитись на завданнях розвитку».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!