Хмарне рішення для норвезької риби: кейс Egersund Seafood

Кейси

Автор: GigaCloud

08.12.2021

Лосось із Норвегії доставляється в українські магазини в рекордно короткі терміни. І щоб так само швидко опинитися на столах у покупців, необхідно аби сайт і мобільний додаток для замовлення морепродуктів і готових фірмових страв працювали без збоїв.

Egersund Seafood ― один із найбільших виробників риби у Норвегії. Компанія працює з 1921 року, а перше постачання риби в Україну відбулося 1996 року. Візитна картка компанії ― виробництво, заморозка, транспортування та прямі продажі без посередників кінцевому споживачу з контролем якості від вилову до прилавка; широкий асортимент морепродуктів з Норвегії та від перевірених партнерів з інших країн; унікальні Seafood Bar та хоспер-меню в магазині.

Перший магазин у Києві відкрився у листопаді 2014 року. Зараз у компанії шість магазинів у Києві та Львові.

Завдання

Окрім фізичних магазинів Egersund Seafood має сайт, де користувачі можуть замовити улюблені морепродукти з доставкою до дверей або зробити замовлення для самовивозу з обраного магазину.

Раніше сайт був статичним і розміщувався на віртуальному хостингу. Згодом вирішили зробити сайт та мобільний додаток аби мати інтерактивний зв’язок зі споживачами. Команда компанії та розробників розглядали декілька варіантів розміщення у хмарному середовищі та зрештою зупинилися на варіанті запропонованому компанією GigaCloud.

Рішення

Обираючи хмарного оператора для розміщення сайту та мобільного додатку, компанія Egersund Seafood висувала дві вимоги ― оператор має розміщувати своє обладнання у дата-центрі, який знаходиться на території України та мати цілодобову технічну підтримку. Оскільки компанія працює лише в межах нашої країни, не мало сенсу звертатися до закордонних провайдерів.

Компанія обрала інфраструктуру public cloud, побудовану на базі платформи VMware від GigaCloud. Після розробки та тестування сайту й мобільного додатку, розробники винесли їх у хмару. Всі інші IT-сервіси Egersund Seafood розміщує на власних серверах ― тобто використовує гібридну інфраструктуру.


Результат

Вже близько року сайт та додаток компанії працюють у хмарній інфраструктурі GigaCloud. Це надає Egersund Seafood низку переваг:

  • високонавантажений сайт та додаток працюють без збоїв;
  • можна гнучко збільшувати об’єм технічних ресурсів під час відкриття нового магазину;
  • оплата відбувається лише за спожиті ресурси;
  • технічна підтримка 24/7.

«Хмара GigaCloud оперативно вирішує питання зі змінами у навантаженні на сайт, ― зазначає представник компанії Egersund Seafood. ― Якщо у наших розробників виникає потреба чи бажання змінити певний параметр сайту, ми можемо швидко збільшити кількість ресурсів і сплатити за них протягом тижня. Це можна зробити будь-коли, тому сайт і мобільний додаток працюють надійно та стабільно».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!