S-Cloud 2.0 для високонавантажених систем: кейс Integra IT Solutions

Кейси

Автор: GigaCloud

30.08.2021

Компанія Integra IT Solutions ― партнер GigaCloud. Займається впровадженням та підтримкою BAS та ERP-систем, розробкою додатків та IT-аутсорсом. Більшість клієнтів ― компанії зі сфери HoReCa (готельно-ресторанного бізнесу).

Завдання

Клієнти Integra IT Solutions ― малий та середній бізнес, який історично розміщував свої IT-сервіси та дані на фізичних серверах. Ті з часом старіли та поступово виходили з ладу. Так було, наприклад, з однією мережею піцерій.

Фахівці Integra IT Solutions запропонували два варіанти розв'язання проблеми із серверами. Перший ― купити нове обладнання і побудувати кластер, оскільки одного сервера було недостатньо, щоб вся інфраструктура працювала коректно. Другий варіант ― мігрувати у хмару. Зваживши усі «за» та «проти», обрали другий варіант. Адже хмара дозволяє знизити інвестиції на покупку обладнання та гнучко керувати обсягом технічних ресурсів, що є дуже актуальним для сучасного бізнесу.

Рішення

Розробники Integra IT Solutions обрали публічну хмару S-Cloud 2.0 від GigaCloud ― перше українське PaaS-рішення. Перенесли у неї всі необхідні для роботи інструменти ― робочі додатки, бази даних, контролер домену, VPN тощо.

Головною перевагою розміщення у хмарі S-Cloud 2.0 розробники назвали те, що додатки можуть працювати без збоїв. А оплата відбувається лише за спожиті ресурси. Також S-Cloud 2.0 перемагає конкурентів у ціні. Розміщення подібних високонавантажених та громіздких IT-систем в Amazon AWS або Microsoft Azure коштує набагато більше.

Результат

Завдяки хмарі фахівці Integra IT Solutions тепер можуть:

  • просто та швидко розгортати клієнтські інфраструктури будь-якого масштабу;
  • масштабувати хмару для клієнтів;
  • отримати цілодобову технічну підтримку від GigaCloud 24/7;
  • запропонувати своїм клієнтам високотехнологічне та надійне хмарне середовище за доступною ціною.

Розробники продовжують тестувати фічі хмари S-Cloud 2.0. Зокрема, активно використовують API та бекапи.

«У хмарі S-Cloud 2.0 можна розмістити сайти та робочі додатки, а за допомогою API можна за короткий час розгорнути інфраструктуру будь-якої складності, ― говорить Сергій Сатаненко, CIO Integra IT Solutions. ― Це доступний за ціною та якісний за функціоналом продукт. Саме за допомогою S-Cloud 2.0 ми зараз закриваємо більшість наших проєктів. І якщо технічне завдання проєкту не вимагає того, щоб він розміщувався за кордоном, ми рекомендуємо S-Cloud 2.0».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!