Взаємодія з Мукачівською міськрадою у три кліки: кейс Kitsoft

Кейси

Автор: GigaCloud

14.06.2021

Kitsoft — українська компанія, яка розробляє та впроваджує цифрові технології для державних органів і комерційних організацій. Один із проектів — інформаційний портал Мукачівської міської ради, який спрощує спілкування з громадою, надає зручні онлайн-послуги та доступну інформацію для жителів міста та гостей.

Завдання

Новий портал для Мукачева — сучасна платформа для міст і громад. Система відображає інформацію про ланки регіонального керування, їхніх учасників та взаємозв’язки. Автоматичні контролі внесення інформації чиновниками виключають помилки та дезінформування громадян. Окрім актуальної інформації про діяльність та розвиток міста, портал об’єднує мешканців і владу у взаємодії — тут можна напряму звернутись із запитом та зручно отримувати онлайн послуги.

Для того, щоб така велика система працювала безперебійно та надійно, компанія Kitsoft мала знайти рішення для її безпечного розміщення та зберігання.

Рішення

Для цього обрали хмарну інфраструктуру E-Cloud від GigaCloud. Це рішення має високий рівень керування інформаційною безпекою, який підтверджено сертифікатами PCI DSS, ISO 27001 та КСЗІ. Наявність сертифікації КСЗІ (комплексної системи захисту інформації) стало головною перевагою при виборі хмарного оператора.

Також GigaCloud забезпечив тестування сервісу, що на практиці підтвердило його відмовостійкість та спроможність забезпечити захист даних на високому рівні.

Результати

Майже рік портал Мукачівської міської ради продовжує розвиватись на хмарній інфраструктурі GigaCloud. Вона на найвищому рівні захищає інформацію від розголошення, витоку та несанкціонованого доступу. А її висока надійність підтверджена сертифікатом КСЗІ (комплексної системи захисту інформації).

«Хмара працює надійно, без збоїв. Є резервне копіювання даних, що надає додаткової відмовостійкості. Наші спеціалісти постійно надають коментарі щодо поліпшення сервісу, і класно, що компанія чує і готова ставати ще краще та зручніше», — Олександр Єфремов, СЕО Kitsoft.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!