Дайджест хмарних новин: жовтень

Новини компанії

Автор: GigaCloud

06.11.2019

Salesforce розробив повноцінну програму для лікування хворих, Microsoft додав новий інструмент для міграції даних у хмару, а AWS продовжує інвестувати в проекти з відновлюваної енергії. Детальніше про новини хмарного світу, читайте в нашому щомісячному дайджесті.

Salesforce додав нові функції до Health Cloud

Американський розробник хмарної CRM-системи Salesforce удосконалив программу Health Cloud, додавши до неї нові функції. Тепер Health Cloud пропонує інструменти, які допомагають медичним установам, постачальникам медичного обладнання і фармацевтичним компаніям безпосередньо взаємодіяти між собою та пацієнтами.

Нові функції Health Cloud дозволяють налаштувати повноцінну програму лікування для пацієнта. Крім цього Salesforce також додали функцію управління згодою на обслуговування пацієнтів за допомогою їх електронного підпису.

Також удосконалення Salesforce Health Cloud є частиною більш масштабних зусиль CRM-гіганта конкурувати з SAP та Oracle.

Microsoft впровадив новий інструмент для міграції

Компанія оголосила про придбання Mover ― постачальника послуг міграції файлів на хмарні платформи. Microsoft планує використовувати технологію Mover, щоб допомогти клієнтам швидко і зручно переносити свої файли на Microsoft 365, його комплект Windows, Office 365 і Intune.

Мета компанії ― допомогти клієнтам впевнено перейти в хмару. Microsoft вже пропонує кілька варіантів підтримки міграції хмарних файлів: FastTrack і SharePoint для перенесення контенту з локальних сайтів SharePoint і загальних файлових ресурсів у Microsoft 365. Mover поліпшить міграцію за допомогою перевірених інструментів, а також дасть додаткові можливості самообслуговування.

Mover підтримує міграцію більше, ніж з 10 постачальників хмарних послуг: Box, Dropbox, Egnyte, Google Drive, Microsoft OneDrive і SharePoint.

Bitly перейшов у Google Cloud

Платформа управління посиланнями Bitly перенесе свої додатки в Google Cloud. Нова функція Google ― BYOIP дозволяє компанії перейти в хмару без необхідності виконувати складний процес обміну IP-адресами.

«Наш бізнес полягає в тому, щоб дати можливість іншим компаніям створювати короткі, фірмові посилання», ― пояснив Рассел Холбрук, віце-президент з розробки Bitly. «Вони роблять це, вказуючи домени на наші IP-адреси. У Bitly десятки тисяч доменів спрямованих на наші IP-адреси. При переході в хмару ми будемо змушені змінити свої IP-адреси на адреси хмарного провайдера».

Можливість BYOIP стала критично важливою для Bitly, враховуючи, що у її клієнтів є власні домени, запрограмовані з IP-адресами Bitly в їх записах DNS. Google Cloud пропонує використовувати функцію BYOIP всім корпоративним клієнтам, які хочуть перенести свої додатки в хмару.

AWS інвестує в проекти з відновлюваної енергії

Amazon оголосив про фінансову підтримку трьох проектів у сфері відновлювальних джерел енергії, які реалізують в США та Великобританії. Вони планують поставляти чисту енергію центрам обробки даних, що підтримує Amazon Web Services (AWS). Ці проекти почнуть виробляти енергію у 2021 році.

«Великі інвестиції у відновлювальні джерела енергії є важливим кроком для вирішення проблеми нашого вуглецевого сліду в усьому світі. Ми будемо продовжувати інвестувати в ці проекти і розраховуємо на додаткові інвестиції в цьому році і у майбутньому», ― розповіла Кара Херст, директор зі сталого розвитку Amazon.

Перший проект ― це вітрова електростанція, розташована на півострові Кінтір у Шотландії. Вона вироблятиме до 50 МВт енергії вітру. Другий і третій проекти гіганта електронної комерції ― сонячні ферми в окрузі Уоррен (штат Північна Кароліна) та окрузі Принс-Джордж (штат Вірджинія). Amazon очікує, що нові сонячні ферми будуть виробляти 215 МВт і 500 997 МВт на рік.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!