День народження GigaGroup: згадуємо, як це було

Новини компанії

Автор: GigaCloud

26.06.2019

Ми в GigaGrop робимо все з любов’ю. Адже все, що зроблено з любов’ю зламати неможливо. Цього принципу ми дотримуємося і в роботі, і у відпочинку. Так, ввечері 13 червня, ми сіли в потяг і відправилися до Карпат, щоб там відсвяткувати день народження компанії.

Цього року групі компаній GigaGroup, до складу якої входить хмарний оператор GіgaCloud, телеком оператор GigaTrans та комерційний дата-центр GigaCenter, виповнилося 13 років. Варто зазначити, що нещодавно нашу велику сім’ю поповнив молодий але важливий для бізнесу проект GigaSafe, фахівець із кібербезпеки. Тож день народження ми відсвяткували з належним розмахом та в колі найважливіших людей. А зібралося нас більше 100 чоловік.

Карпати зустріли нас сонячною погодою та гарними краєвидами. Нашим домом на найближчі три дні став готель «Коруна», розташований в селі Татарів, поблизу Буковеля. В перший день ми брали участь в квесті, а ввечері зібралися на вечірку з нагоди відкриття корпоративу. У просторій залі готелю «Коруна» на гостей чекала вечеря із сюрпризами. Святковий вечір своєю презентацією відкрив Назарій Курочко, засновник компаній GigaTrans і GigaCenter. «Один в полі ─ не воїн», ― цими словами він розпочав свою розповідь про GigaGroup, про те, як все почалося, згадав ключові досягнення компанії, представив нових співробітників, які недавно долучилися до сім’ї. За ним гостей привітали Антон Хвастунов та Олег Поліщук, співзасновники GigaCloud.

Наступного дня нас чекало підкорення Чорного Черемоша. З нетерпінням чекали, коли одягнемо костюми, візьмемо весла і поставимо рафти з байдарками на воду. Цей момент ми запам’ятаємо надовго, адже нам вдалося отримати неймовірну палітру емоцій та величезну дозу адреналіну. Ввечері одягнули вишиванки та зібралися на терасі готелю. Спеціально запрошений колектив ведучих та музикантів створив для нас справжню атмосферу свята. Коли стемніло, розпалили вогнище та водили навколо нього хороводи.



Артем Коханевич, директор GigaCloud, дистанційно привітав GigaGroup зі святом. «Це була хороша ідея з’єднати і відсвяткувати одночасно всі дні народження наших компаній. Тому я з радістю вітаю і напівювіляра GigaCenter, і новонародженого GigaSafe, і звичайно ж, чоловіка в самому розквіті сил GigaTrans. Але особливо я хочу зупинитися на GigaCloud. Півроку тому ми закріпили для себе, що компанія ― це люди, які в ній працюють. Я з гордістю хочу подякувати всій нашій команді. Саме вона старанно працює вже три роки і створює з нуля сильного лідера».

Як і всі дні народження, наш також закінчився тортом і танцями до ранку.

GigaGroup стала старшою та серйознішою, а це означає, що попереду найцікавіше!



subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!