Державна веб-платформа про вакцинацію від COVID-19 у хмарі GigaCloud

Новини компанії

Автор: GigaCloud

08.04.2021

GigaCloud безкоштовно розмістив у своїй хмарі платформу про вакцинацію від COVID-19. Реалізували цей проект спільно з Міністерством цифрової трансформації України та ДП «Електронне здоров’я».

Сайт містить інформацію про те, які категорії громадян мають пріоритет у безоплатній вакцинації, актуальну кількість вакцинованих, дані про види вакцин, їх зберігання та процес щеплення. Проект допоможе розвінчати міфи навколо вакцинації та підвищити зацікавленість українців у щепленні. Адже за даними дослідження соціологічної групи «Рейтинг», половина громадян України не хочуть вакцинуватися. 40% опитаних зазначають, що їм недостатньо інформації про вакцинацію.

«Ми системно підтримуємо соціально-важливі ініціативи, — каже Артем Коханевич, CEO GigaCloud. — Наша співпраця з державними установами та організаціями з метою протидії епідемії коронавірусу має довготривалий характер. Тим паче коли мова йде про вакцинацію».

Це вже третій подібний наш проект з надання хмарної інфраструктури для дослідження та моніторингу перебігу пандемії. Раніше ми розмістили у своїй хмарі державний веб-ресурс «Коронавірус в Україні» та урядовий модуль для аналізу COVID-19.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!