GigaCloud надав платформу для розміщення державного веб-ресурсу про COVID-19

Новини компанії

Автор: GigaCloud

03.04.2020

Наша команда взяла участь в проекті Кабінету міністрів України «Коронавірус в Україні». В рамках цього проекту ми безкоштовно надали хмарну платформу для розміщення сайту, який зараз є головним джерелом інформації про епідемію COVID-19 в Україні.

Спільно з нами в роботі над проектом взяли участь Міністерство цифровий трансформації України і наш партнер — веб-розробник WEB ROOM Development Studio.

«У замовника було два запити. Перший — сайт передбачав велику щоденну відвідуваність, і для запобігання перевантажень сервера потрібні були додаткові ресурси. Ми змогли цю вимогу задовольнити, оскільки хмарні технології дозволяють в найкоротші терміни нарощувати або зменшувати обсяг споживаних ресурсів. Другий запит — замовники шукали розробників, які змогли б зробити сайт на базі існуючого дизайну і розмістити його на VPS. З цим завданням допоміг наш партнер», — говорить Артем Коханевич, генеральний директор GigaCloud.

На сайті представлені актуальні дані про протестованих пацієнтах та інфікованих коронавірусом, вказано, які обмеження на даний момент введені, що таке надзвичайна ситуація, як передається хвороба і як захиститися від інфікування.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!