GigaCloud отримав статус партнера VMware Principal Partner

Новини компанії

Автор: GigaCloud

25.03.2022

Хмарний оператор GigaCloud отримав найвищий партнерський статус VMware Principal Partner. Він засвідчує глибокий рівень експертизи у використанні продуктів вендора і гарантує клієнтам GigaCloud отримання високоякісних послуг на базі рішень VMware.

«Отримання найвищого партнерського статусу VMware — результат багаторічної безперервної роботи команди GigaCloud, — говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud. — Статус Principal Partner підтверджує, що наші фахівці мають широкий спектр знань та можуть допомогти замовникам підбирати та впроваджувати рішення VMware, які найкраще підходять для їхніх бізнес-задач. І зважаючи на відгуки наших клієнтів, у нас це добре виходить, навіть під час війни».



Партнери рівня Principal є найбільш кваліфікованими у партнерській програмі VMware. Отриманий статус підтверджує:

  • широкий спектр знань команди GigaCloud
  • постійне удосконалення професійних навичок спеціалістів
  • високу надійність інструментів для якісного вирішення задач замовників

У сукупності це забезпечує успішну реалізацію проєктів з використанням хмарних сервісів і віртуалізації VMware.

GigaCloud може запропонувати своїм клієнтам гнучкі та високонадійні рішення для їх потреб. На базі платформи VMware побудована публічна хмара E-Cloud, приватна хмара PRO Cloud, захищена інфраструктура для банків B-Cloud, сервіс віртуальних робочих столів VDI та інші продукти.

Обираючи хмарну інфраструктуру GigaCloud, побудовану на базі платформи VMware, наші клієнти можуть бути впевнені, що отримають індивідуальне ефективне рішення для своїх бізнес-задач.

Нагадаємо, що всі сервіси та чотири дата-центри GigaCloud працюють у штатному режимі.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!