GigaCloud ― перший український хмарний оператор з сертифікатом CSA STAR

Новини компанії

Автор: GigaCloud

30.01.2023

GigaCloud першим серед українських хмарних операторів пройшов сертифікацію CSA STAR. Це ще раз доводить, що ми приділяємо велику увагу задоволенню потреб наших клієнтів щодо забезпечення захисту їхніх даних.

CSA Security, Trust та Assurance Registry (STAR) ― незалежна оцінка безпеки хмарних сервісів. Це міжнародна сертифікаційна програма, створена засновниками глобальних стандартів ― Британським інститутом стандартів (BSI) та Альянсом хмарної безпеки (Cloud Security Alliance, CSA). Альянс хмарної безпеки є провідною організацією, яка займається питаннями забезпечення захисту хмарних обчислень.

GigaCloud отримав сертифікат першого рівня на публічну хмару на VMware, розташовану на майданчиках в Україні та Польщі, у рамках самостійної оцінки CSA STAR.

Сертифікат CSA STAR засвідчує, що:

  • хмарний оператор використовує ефективну систему захисту, яка забезпечує безпеку даних, що зберігаються у хмарі;
  • підтверджує унікальність в галузі управління ризиками та застосування інноваційних заходів захисту даних.

«Захист конфіденційності та кібербезпека ― одні з головних пріоритетів нашої діяльності, і ми суворо дотримуємося цих принципів на всіх етапах розробки наших хмар та сервісів, ― говорить, Володимир Бєлов, CEO GigaCloud Ukraine. ― І отримання сертифіката CSA STAR ― яскраве тому підтвердження».

Самостійна оцінка CSA STAR дозволяє провайдерам хмарних сервісів прозоро документувати відповідність опублікованим рекомендаціям CSA. Важливо, що звіти самостійної оцінки є загальнодоступними ― це допомагає клієнтам отримати уявлення про методи безпеки CSP у хмарних операторів та порівняти їх.

Найближчим часом ми плануємо отримати сертифікат і на нашу приватну хмару. Реєстр CSA STAR і актуальний сертифікат GigaCloud можна завжди перевірити за цим посиланням.

Нагадаємо, GigaCloud першим серед українських хмарних операторів отримав сертифікат відповідності стандарту інформаційної безпеки PCI DSS.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!