GigaCloud став резидентом IT-спільноти EASE

Новини компанії

Автор: GigaCloud

13.09.2021

Команда GigaCloud долучилася до EASE ― об'єднання ІТ та інноваційних компаній України та Європи. Це дасть нам можливість разом з іншими членами спільноти допомагати дрібному та середньому бізнесу масштабуватися, а також стимулювати розвиток IT-бізнесу в країні.

«Я дуже рада, що GigaCloud став членом такої активної та креативної спільноти, як EASE, ― говорить Владислава Сова, директор з маркетингу GIGAGROUP. ― Нам близькі погляди та цілі як команди EASE, так і її резидентів. Команда GigaCloud зможе обмінюватися досвідом з іншими членами спільноти, робити цікаві колаборації та заводити нові корисні знайомства. Ми горді, що можемо брати участь у побудові великого сильного IT-співтовариства та бути частиною нової історії».

Одна зі складових місії EASE ― зробити IT-бренд України значущим, впізнаваним і потужним. І популяризація використання хмарних сервісів у Україні та за її межами ― найкращий спосіб це зробити.

Серед партнерів та резидентів спільноти ― Міністерство цифрової трансформації України, UNIT.CITY, Dexov Software, Smart Solutions, Phonet тощо.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!