Хмарні сервіси як інструмент цифрової трансформації: онлайн-зустріч з членами ЕБА Львів

Новини компанії

Автор: GigaCloud

21.04.2020

16 квітня ми спільно із західним офісом Європейської бізнес-асоціації (ЕБА) провели позачергову онлайн-зустріч на тему: «Цифрова трансформація: чи хмарні сервіси є інструментом оптимізації витрат для бізнесу?». Спікером від GigaCloud виступив Любомир Дорошенко, керівник відділу клієнтських та партнерських продажів.

Сьогодні кожна компанія переглядає свої бізнес-процеси та шукає шляхи оптимізації витрат. Наша мета як технологічного партнера ― допомогти бізнесу розумно перерозподілити бюджет та вивільнити кошти для розвитку в умовах глобальної конкуренції, зміни поведінки споживача, а тепер ще й світової пандемії. Цінність хмарних технологій у тому, що вони дають можливість значно ефективніше вирішувати нові задачі. Як це зробити, ми обговорювали на конференції.

Декілька важливих інсайтів від Любомира Дорошенка:

  • Цифрова трансформація – це не так про IT, як про клієнтів, продукти та нові підходи у бізнесі.
  • Клієнт – центр цифрової трансформації. Двоє із трьох клієнтів змінюють постачальника послуг через низьку якість обслуговування.
  • 61% IT-директорів вважають, що цифрова трансформація потрібна для того, щоб бізнес швидше ріс та краще конкурував.
  • В нинішніх соціально-економічних умовах для багатьох компаній IT стає занадто дорогим сектором. Єдиний вихід – трансформувати його від центру видатків до центру створення цінностей. IT має давати цінність та вигоду.
  • Цифровій трансформації допомагають технології, а хмари – її інструмент. Цінність хмари в тому, що вона дає можливість значно ефективніше вирішувати нові задачі бізнесу.
subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!