Як GigaCloud допомагає захистити бізнес під час війни

Новини компанії

Автор: GigaCloud

22.03.2022

24 лютого росія почала повномасштабну війну проти України. У цей складний час хмарний оператор GigaCloud працює 24/7, щоб допомогти українському бізнесу продовжувати функціонувати і захищати свої дані.

BaaS і DRaaS

Наразі багато клієнтів реплікуються у львівський кластер — це крок назустріч клієнтам у питанні резервування їхньої інфраструктури.

Оскільки у GigaCloud є майданчик у Львові, ми ще до початку війни запропонували клієнтам безкоштовно перевести бекапи з Києва. Завдяки цьому велика кількість клієнтів заздалегідь перенесли свої бекапи на новий майданчик.

У приватних рішеннях, де використовується Veeam Backup&Replication, ми допомагаємо налаштовувати зберігання бекапів в об'єктному сховищі зовнішніх провайдерів. Клієнт у такий спосіб резервує віртуальні машини за кордоном.

Компанія Veeam підтримує Україну і надає кінцевим клієнтам 12 місяців безкоштовних підписок на рішення для резервного копіювання, disaster recovery та моніторингу.

Компанії можуть замовити продукти самостійно або звертайтесь до нас — ми допоможемо.

Клієнти мають можливість використовувати безкоштовні підписки для резервного копіювання своєї інфраструктури, а для зберігання бекапів в нашій хмарі ми надаємо ліцензії Cloud Connect. Для наших клієнтів ці ліцензії також безкоштовні до 1 травня.

Публічна хмара

Нагадаємо, що для наших клієнтів доступні два види публічної хмари — на базі OpenStack з гіпервізором KVM і на базі VMware.

Публічна хмара на базі VMware доступна для розміщення у трьох регіонах: Києві, Варшаві та Львові. Майданчик у Львові GigaCloud запустив незадовго до початку війни, щоб клієнти могли вибудувати повноцінні рішення Disaster Recovery і організувати відмовостійкий сервіс. Є інструменти vCloud Availability, які дозволяють переносити навантаження з Києва до Львова.

Публічна хмара на базі OpenStack з гіпервізором KVM доступна у двох регіонах — Києві та Львові. Доступні інструменти та інструкції, як переносити навантаження і створювати віртуальні машини. Де б не розміщувалися клієнти, вони мають змогу правильно побудувати і організувати відмовостійкий сервіс.

Евакуація обладнання

GigaCloud допомагає клієнтам у логістиці та перевезенні обладнання, яке розміщувалося у київських дата-центрах і було задіяно у хмарі GigaCloud. Ремоут-хелп, тобто виконання робіт співробітниками дата-центру, здійснюється безкоштовно. Спеціалісти усіх компаній GIGAGROUP продовжують працювати на техмайданчиках у Києві та Львові, а також віддалено.

Ми допомагаємо евакуювати обладнання, навіть якщо всі ваші співробітники залишили Київ. Один з таких кейсів — перенесення однієї з нод кластера великого клієнта до Львова. Співробітники GigaCloud самостійно зібрали, перевезли, встановили і налаштували обладнання.

Ми робимо все, щоб наші клієнти могли продовжити свою роботу.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!