Люди, бізнес і технології: новий сезон на каналі GigaCloud About

Новини компанії

Автор: GigaCloud

10.09.2021

На YouTube-каналі GigaCloud About стартував новий сезон. Він присвячений українським технологічним компаніям. Героями стануть компанії, які своїми продуктами та послугами змінюють світ.

Ми як і раніше говоритимемо про людей, бізнес та технології, але через призму історії становлення компаній, їхніх поразок та перемог. Незмінні ведучі каналу ― Антон Хвастунов, співзасновник GigaCloud та Георгій Трегубов, керівник відділу розвитку продуктів.

«Робота над створенням чогось нового завжди вимагає зосередженості та ретельної підготовки, — говорить Антон Хвастунов. — І неважливо що це: створення продукту чи зйомка відео. Ми з нашою творчою командою провели глибокий аналіз каналу. Шукали креативну ідею, надихались цікавими YouTube-каналами, досліджували нашу аудиторію. А потім зрозуміли, що чим простіше, тим краще. І що людям цікаво дізнаватися про компанії, які надають ті продукти та послуги, якими вони користуються. І ключове в них — це технології».

«Мені, як продакт-менеджеру цікаво, що знаходиться “під капотом” технологічних компаній, — говорить Георгій Трегубов. — І у новому сезоні я розбиратиму на молекули продукти та послуги наших героїв, розкажу як вони працюють, чим корисні та яка роль хмарних технологій у роботі бізнесу».

Новий сезон GigaCloud About стартував із відео з PromoRepublic — провідною світовою MarTech платформою, яка допомагає брендам та маркетинговим агенціям легко керувати тисячами сторінок у соціальних мережах. У випуску Антон Хвастунов та Георгій Трегубов поговорили зі співзасновниками PromoRepublic Валерієм Грабко, Максимом Печерським, Михайлом Барановським та інвестором компанії Девідом Лоттенбахом.

У відео глядачі дізнаються про те, як вдалося побудувати такий бізнес з України, як змінювався продукт PromoRepublic, як хлопцям-засновникам вдалося залучити інвестора та радника Девіда Лоттенбаха, де «живуть» сервери PromoRepublic і як побудована IT-інфраструктура. Також на глядачів чекає подарунок. За краще запитання герої відео подарують дві книги «Survival to Thrival: Building the Enterprise Startup - Book 1 The Company Journey» та «Survival to Thrival: Building the Enterprise Startup - Book 2: Change or Be Changed» Тае Хеа Нам, Боба Тінкера та Фернандо Пісарро.


Відео каналу GigaCloud About присвячені хмарним технологіям, дата-центрам, цифровій трансформації бізнесу.


«Ми продовжуємо активну роботу над генеруванням тем, пошуком героїв і написанням сценаріїв для наших майбутніх випусків», — резюмує Антон Хвастунов.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!