Ми допомогаємо компаніям рухатися у бік діджиталізації

Новини компанії

Автор: GigaCloud

05.11.2020

4 листопада Любомир Дорошенко, керівник відділу клієнтських та партнерських продажів GigaCloud, взяв участь в онлайн-програмі розвитку з ІТ для не-ІТ фахівців. Але не у якості учня, а ― вчителя. Цю програму запустив Центр професійного розвитку спільно з Європейською бізнес-асоціацією (ЕБА).

2020 дав чітко зрозуміти, що майбутнє бізнесу тісно пов’язано з інформаційними технологіями. І чим швидше компанії почнуть їх використовувати, тим краще для них. Цінність хмарних технологій у тому, що вони дають можливість значно ефективніше вирішувати нові задачі. Саме знаннями про хмарні технології та досвідом їхнього впровадження і поділився Любомир Дорошенко з колегами із бізнес-асоціації.

Декілька важливих інсайтів від Любомира Дорошенка:

  • Цифрова трансформація – це не так про IT, як про клієнтів, продукти та нові підходи у бізнесі.
  • Клієнт – центр цифрової трансформації. Двоє із трьох клієнтів змінюють постачальника послуг через низьку якість обслуговування.
  • 61% IT-директорів вважають, що цифрова трансформація потрібна для того, щоб бізнес швидше ріс та краще конкурував.
  • В нинішніх соціально-економічних умовах для багатьох компаній IT стає занадто дорогим сектором. Єдиний вихід – трансформувати його від центру видатків до центру створення цінностей. IT має давати цінність та вигоду.
  • Цифровій трансформації допомагають технології, а хмари – її інструмент. Цінність хмари в тому, що вона дає можливість значно ефективніше вирішувати нові задачі бізнесу.

Онлайн-навчання тривало з 26 жовтня до 11 листопада та включало 7 модулів. Серед тренерів ― викладачі проектного менеджменту, бізнес-аналітики, менеджери по роботі з клієнтами, фахівці зі стратегії та технологій, сфокусованих, у тому числі на розвиток бізнесу в Центральній та Східній Європі. Серед учасників ― керівники відділів продажів, CRM-аналітики та фінансові фахівці компаній із різних сфер діяльності.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!