Ми першими серед українських хмарних операторів запустили власний канал у SoundCloud

Новини компанії

Автор: GigaCloud

30.07.2020

29 липня ми запустили навчальний канал на відомій та популярній онлайн-платформі SoundCloud. Тут ми доступною мовою розповідатимемо про хмарні технології, бізнес, новини та тенденції у світі IT. А також даватимемо рекомендації, як боротися з найпоширенішими «болями» українського бізнесу.

Ідея створення каналу виникла через те, що подкасти зараз набирають велику популярність у бізнесових колах. Через брак часу більшість людей не можуть виділити навіть двадцять хвилин, щоб почитати статтю чи подивитись відео на YouTube. Головна ж перевага подкастів ― їх можна слухати у автівці, вдома чи на роботі, і при цьому не потрібно сидіти весь час біля монітору комп’ютера. Тому ті, кому не вистачало часу на перегляд випусків на GigaCloud About, зможуть слухати їх у форматі аудіо. Контент, який ми готуватимемо для YouTube-каналу GigaCloud About, дублюватимемо і в SoundCloud.

На каналі вже додано подкасти про те, які бувають види хмар, навіщо бізнесу дата-центр, що таке CRM-система та як просувати бізнес у діджитал. Нові подкасти додаватимемо декілька разів на тиждень.

Підпишіться на GigaCloud у SoundCloud, щоб нічого не пропустити: https://soundcloud.com/gigacloud

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!