Ми створюємо хмарний простір, щоб збільшити рівень вашої свободи

Новини компанії

Автор: GigaCloud

23.12.2020

Ми опублікували на своєму YouTube-каналі GigaCloud About маніфест, у якому закликаємо підприємців подивитися на свої бізнес-плани під іншим кутом і починати будувати бізнес у цифрі. Це дасть їм можливість гнучко підлаштовуватися під сьогоднішні реалії та працювати більш ефективно.

Героями ролику виступили співзасновники GIGAGROUP Олег Поліщук, Назарій Курочко та Антон Хвастунов, ТОП-менеджери GigaCloud: CEO Артем Коханевич, СТО Кирило Науменко та інші співробітники хмарного оператора.

«Ідея в тому, щоб показати, що світ у 2020 році безповоротно розвернувся в бік діджиталізації. ― каже Антон Хвастунов, співзасновник GigaCloud і ведучий каналу GigaCloud About. ― Бізнес опинився перед вибором ― освоїти цифру або втратити актуальність. Прийшов час не просто перевести критично важливі для бізнесу сервіси в онлайн, а будувати нову бізнес-стратегію, виходячи з цифрових технологій».

Діджиталізація бізнесу тісно пов'язана з хмарними технологіями. Протягом чотирьох років ми допомагаємо компаніям відмовлятися від неефективних способів керування бізнес-процесами, швидко запускати і згортати проекти, надійно зберігати дані та вивільняти ресурси для розвитку. В результаті у нас викристалізувалося нове бачення місії, яке знайшло відображення у маніфесті.

«Ми створюємо хмарний простір, щоб збільшити рівень вашої свободи», ― говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud.

Наріжним каменем оновленої бізнес-стратегії GigaCloud став контент-маркетинг. Для її реалізації у вересні 2019 року співробітники хмарного оператора створили і почали розвивати YouTube-канал GigaCloud About, на якому опублікований маніфест.

«Зараз в Україні близько 800 тис. різних юридичних осіб. У хмарах розмістили свої інфраструктури всього декілька тисяч із них, ― говорить Антон Хвастунов. ― Багато компаній просто не знають, що таке хмара, в чому її користь та як вона допоможе закрити їхні бізнес-завдання. Тому ми вирішили навчати ринок та розповідати людям про користь хмарних технологій. А відео-контент ― один з найбільш зручних способів робити це більш цікаво та наочно».


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!