«Найкращий хмарний проект» на BEST CIO 2018: що це і як перемогти в цій номінації

Новини компанії

Автор: GigaCloud

17.01.2019

Конкурс BEST CIO 2018 у самому розпалі: 25 січня — фінальна дата подачі анкет. Цього року GigaCloud знову підтримує номінацію «Найкращий хмарний проект», яка тепер є конкурсною та визначається загальним журі. Розповідаємо, що це за номінація і чому варто позмагатися за перемогу в конкурсі.

Що таке «Найкращий хмарний проект»?
Це спеціальна номінація, заснована і підтримувана GigaCloud в рамках всеукраїнського конкурсу IT-директорів BEST CIO. Конкурс проводиться виданням «Компьютерное обозрение» з 2008 року, його мета — визначити найкращих CIO українських компаній в різних галузях.

Номінація теж існує з 2008 року?
Ні, конкурс на «Найкращий хмарний проект» в рамках BEST CIO проводиться другий рік поспіль. Спочатку це була позаконкурсна номінація, цього року її переможців визначає загальне журі BEST CIO. До його складу входять представники організаторів та партнерів конкурсу (Dell EMC, Check Point, OKI, АСБІС-Україна, Colobridge, GigaCloud, IT-Solutions, «Укртелеком»), експерти ринку, IT-директори, які раніше перемагали на BEST CIO.

Хто переміг минулого року?
Переможцем номінації «Найкращий хмарний проект 2017» став Андрій Шостик, IT-директор холдингу «Медіа Група Україна», з проектом побудови динамічної резервної інфраструктури.

«Найкращий хмарний проект» — номінація від GigaCloud. Тобто на неї можуть подаватися лише клієнти GigaCloud?
Ні. Номінація відкрита для всіх компаній, які використовують хмарні технології.

Як проходить сам конкурс?
BEST CIO 2018 проходить в кілька етапів. Перший — реєстрація учасників і подача анкет, яка триватиме до 25 січня. Другий — попередній відбір претендентів, який здійснюють організатори. Потім журі визначає по три фіналісти в галузевих категоріях і переможців кожної з них. Заключний етап — нагородження на урочистій церемонії, яка відбудеться наприкінці лютого (дата уточнюється).

Що дає участь в конкурсі на «Найкращий хмарний проект»?
Це єдина подібна номінація в Україні. Перемога в ній є підтвердженням того, що проект справді класний і на нього варто рівнятися. Крім того, перемога IT-директора в «Найкращому хмарному проекті» — це визнання прогресивності компанії, яку він представляє, і особистих досягнень самого CIO.

Як податися на номінацію?
Потрібно зареєструватися на сайті конкурсу і заповнити анкету для участі в спеціальній номінації «Найкращий хмарний проект» в рамках BEST CIO 2018. На сайті організатора доступні ще три анкети для участі в основній програмі конкурсу. Їх заповнювати не обов'язково.

Це все? Чи потрібно надавати якісь документи?
Ні. Учасникам конкурсу, які пройшли попередній відбір, буде запропоновано зробити відеопрезентацію. У ній необхідно розкрити основні технічні подробиці проекту, щоб журі могло адекватно оцінити його значимість. Не важливо, наскільки професійно вона знята, головне — інформативність.

Чим ви нагороджуєте переможців «Найкращого хмарного проекту»?
Ми з самого початку вирішили нагороджувати переможців чимось нестандартним. IT-директори — зайняті люди, з великою відповідальністю, вони часто не можуть собі дозволити розслабитися. Тому ми нагороджуємо їх такими призами, які дозволять їм це робити час від часу.

Минулого року переможець отримав ігрову консоль Sony Playstation. Приз за «Найкращий хмарний проект 2018» ми тримаємо в секреті, але це також буде щось яскраве і незвичайне.

У вас ще є час, щоби поборотися за перемогу в номінації «Найкращий хмарний проект»! Зареєструйтеся на сайті BEST CIO 2018 і заповніть анкету, фінальний термін її подачі — 25 січня.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!