«Найкращий хмарний проект»: спеціальна номінація від GigaCloud на BEST CIO 2018

Новини компанії

Автор: GigaCloud

26.11.2018

Минулорічний конкурс для ІТ-директорів України BEST CIO, партнерами якого ми виступаємо, запам'ятався спеціальною номінацією від GigaCloud «Найкращий хмарний проект». В цьому році ми продовжуємо традицію: залишаємося партнерами події і підтримуємо цю номінацію.

«Необхідність використання хмарних сервісів для більшості українських підприємств вже стає абсолютно очевидною. Питання в тому, як це зробити оптимально і ефективно. Щоб виявити такі практики і IT-директорів, які в умовах реального бізнесу досягли такої мети, ми заснували спеціальну хмарну номінацію в рамках проекту BEST CIO», — говорить Артем Коханевич, CEO GigaCloud.

«Ми завжди намагаємося підтримувати ініціативи наших партнерів, які мають глибоку експертизу в індустрії. І раді оголосити про те, що вибір кращих ІТ-директорів в спеціальній номінації «Найкращий хмарний проект 2018» відбудеться і цього року», — зазначає Михайло Лаптєв, головний редактор видання «Компьютерное Обозрение» і голова журі BEST CIO.

Конкурс BEST CIO 2018 проходить в період з 2 листопада по 30 грудня 2018 року. В ньому можуть взяти участь ІТ-директори українських компаній, для цього потрібно зареєструватися та заповнити анкети. Партнерами 11-го щорічного конкурсу виступають Dell EMC, Check Point, OKI, а також українські компанії GigaCloud, IT-Solutions і «Укртелеком».

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!