Новий спецвипуск на YouTube-каналі GigaCloud About

Новини компанії

Автор: GigaCloud

15.04.2020

Початок створення чогось нового завжди вимагає зосередженості та ретельної підготовки. Після закінчення першого сезону GigaCloud About ми з нашою творчою командою зачинились у офісі, наварили багато кави та провели глибокий аналіз каналу. Довго шукали креативну ідею, надихались цікавими YouTube-каналами, досліджували нашу аудиторію. І от, нарешті, визначили мету, завдання та напрямки. Далі — практична реалізація задуманого.

Але Всесвіт диктує свої правила. З середини березня всі новинні стрічки наповнились заголовками про коронавірус, закриття кордонів, заборону масових заходів, відвідування ресторанів, кінотеатрів та колосальними цифрами збитків для бізнесу. Ми вирішили відкласти запуск нового сезону GigaCloud About та зняти відеосюжет про те, що зараз найбільше «болить» — як пережити карантин і зберегти бізнес під час кризи.

У спецвипуску на вас чекає:

  • розмова з власником улюбленої для багатьох українців мережі кінотеатрів «Планета Кіно» Дмитром Деркачем (Dmytro Derkach) та його особиста історія виживання сьогодні;
  • дієві поради для успішного виходу із кризи;
  • рекомендації щодо організації ефективного робочого процесу команди.

Крім цього спецвипуску запустили новий проект GigaCloud Talk — online-конференції, в рамках яких ми зустрічаємось з СЕО та IT-директорами та обговорюємо актуальні теми IT та бізнесу. Наші гості ― досвідчені та кваліфіковані топ-менеджери, таких відомих компаній, як Synevo, ELDORADO, TEDIS Ukraine, «Медіа Група Україна», «БРСМ-Нафта» тощо. Ви почуєте не просто поради, а лайфхаки та унікальні рішення, як утриматися на плаву та вийти із кризи з високо піднятою головою.

Ми прагнемо зробити наш YouTube-канал інфлюенсером, який надаватиме глядачам цінний контент. І зовсім скоро ви у цьому переконаєтесь . Ну а поки, приємного перегляду.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!