Підтримка України: Veeam, Cisco та Microsoft надали безкоштовний доступ до своїх рішень

Новини компанії

Автор: GigaCloud

06.04.2022

З початку російсько-української війни все більше компаній по всьому світу відмовляються співпрацювати з росією. Натомість організували приватні ініціативи на допомогу Україні. Серед них й IT-вендори. Щоб підтримати український бізнес, багато хто з них надає безоплатний доступ до своїх продуктів та послуг, допомагаючи користувачам пристосуватися до нової реальності.

Veeam: рік безкоштовного використання

Компанія Veeam повідомила, що надає доступ до всіх своїх продуктів із захисту даних, а також повну підтримку всім комерційним та урядовим організаціям в Україні на час війни, а також на етапі відновлення.

Вендор надає кінцевим клієнтам 12 місяців безкоштовних підписок на рішення для резервного копіювання, disaster recovery та моніторингу своєї IT-інфраструктури. Компанії можуть замовити продукти самостійно або звернутися до нас — ми допоможемо.

Для зберігання бекапів у хмарі GigaCloud ми безоплатно надаємо новим клієнтам ліцензії Veeam до 31 серпня.

Наразі, вендор призупинив усі продажі в росії.

Cisco: все для захисту даних

Американська корпорація Cisco прагне захистити український бізнес та державні установи від кібератак та допомогти уряду України зберегти свою IT-інфраструктуру.

Вендор пропонує безкоштовні тріальні ліцензії на рішення з безпеки терміном на 6 місяців. А саме:

  • DUO — двофакторна автентифікація для користувачів.
  • Umbrella — хмарна платформа безпеки, що об'єднує брендмауер, систему безпеки на рівні DNS, брокер для безпечного доступу до хмари та аналітику загроз.
  • Cisco Secure Endpoint — захист кінцевих точок.
  • Cisco Secure Email — захист корпоративної пошти.
  • Cisco Secure Virtual Firewall (NGFWv) — віртуальний фаєрвол для захисту периметра мережі з розпізнаванням загроз, URL-фільтрацією та пісочницею.
  • Cisco AnyConnect — рішення для VPN.

Для отримання цих ліцензій необхідно розмістити своє замовлення тут.

Також можна отримати безкоштовні тріальні ліцензії на користування Cisco Webex — платформа для організації веб- та відеоконференцій. Замовити ліцензії можна тут. Якщо форма замовлення не спрацювала, зверніться на пошту: ukraineoffers@cisco.com

Також якщо вам знадобиться допомога у встановленні та налаштуванні платформи, необхідно залишити заявку на пошту: ukraine_cyber_support@cisco.com

Всі рішення ви зможете використовувати як у своїй локальній інфраструктурі on-premise, так і в публічних та приватних хмарах, орендованих у нас. Після закінчення терміну тріалу, необхідно звернутися до нас, і ми або відключимо передплату, або переведемо її в платний режим за програмою MSLA. За вендором залишається право змін умов акції.

Раніше компанія Cisco оголосила про припинення постачання своєї продукції до росії та Білорусі. Зупинено також роботу сервісу Webex та Мережевої академії Cisco.

Microsoft: запити на безкоштовні ліцензії

IT-гігант Microsoft дає можливість отримати ліцензії на деякі хмарні рішення у вигляді безкоштовних тріалів. Період дії та доступність визначаються вендором після подачі заявки через GigaCloud. Для цього треба звернутися до свого менеджера, повідомити які ліцензії вас цікавлять, або які ви маєте потреби. Кожне звернення у Microsoft обіцяють розглядати окремо.

Microsoft був одним з перших, хто припинив свою діяльність у росії. Однак потім у компанії вирішили продовжити свою співпрацю з клієнтами, яких оминули міжнародні санкції. У Microsoft кажуть, що зараз фахівці зосереджені на захисті кібербезпеки України.

Дякуємо Veeam, Cisco та Microsoft за підтримку наших клієнтів, українського бізнесу та України.


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!