Програма підтримки українського бізнесу від GigaCloud

Новини компанії

Автор: GigaCloud

02.06.2022

Під час війни український бізнес як ніколи потребує допомоги. Тому ми розробили власну програму підтримки від GigaCloud.

У рамках програми ви зможете користуватися публічною хмарою вдвічі дешевше, безкоштовно розмістити у хмарі соціально-важливий проєкт, отримати безплатні ліцензії для резервування та захисту даних, мігрувати з російського ПЗ.

Докладніше про це розповідаємо нижче.

50% знижки на публічні хмари

Ми надаємо новим клієнтам знижку 50% на шість місяців користування нашими публічними хмарами, побудованими на платформі VMware та OpenStack, за умови укладання договору на рік.

Термін дії пропозиції: 01.06.2022 – 31.08.22. Знижка почне діяти з моменту укладення договору.

Скористайтеся можливістю оптимізувати витрати та зберегти бізнес.

Безоплатно розмістимо у хмарі проєкти соціальної дії

Війна в Україні згуртувала наших громадян, підтвердженням чого є створення різноманітних соціально-важливих проєктів: благодійних фондів, волонтерських організацій тощо. Люди збирають кошти на техніку для ЗСУ та гуманітарну допомогу для цивільних.

Ми теж не стоїмо осторонь, і пропонуємо безкоштовно розмістити такі проєкти у нашій хмарі. Це дозволить надійно збирати, передавати та зберігати кошти.

Якщо у вашої організації є потреба в цьому просимо звертатися на пошту: sales@gigacloud.ua.

Безкоштовні ліцензії Veeam для резервування даних

Компанія Veeam зробила свої ліцензії безкоштовними для усіх клієнтів GigaCloud. Це стосується усіх сервісів, де використовуються ліцензії:

  • E-Cloud Backup
  • Veeam Cloud Repository
  • Veeam Rental License
  • Veeam DRaaS

Залишайте заявку на підключення рішень Veeam і хмарного репозиторію GigaCloud та отримайте ліцензії Veeam у безкоштовне користування до 31 серпня 2022 року.

У разі виникнення питань просимо вас звертатися на пошту: sales@gigacloud.ua.

Детальніше про резервування та захист даних у хмарі GigaCloud читайте тут.

Віддалені робочі столи у публічній хмарі на OpenStack

Пропонуємо замовити ліцензію SysElegance Application Server для організації віддалених робочих столів у публічній хмарі на OpenStack. Клієнти публічної хмари зможуть користуватися ліцензією безкоштовно протягом трьох місяців з моменту замовлення.

Період дії акційної пропозиції ― до 31 жовтня 2022 року включно.

SysElegance Application Server ― український аналог Microsoft RDS для віддаленого підключення з будь-якого пристрою до виділеної віртуальної машини у хмарній інфраструктурі.

Головною перевагою ліцензії SysElegance Application Server є те, що її вартість рахується за кількістю конкурентних підключень, а не за кількістю користувачів або девайсів. З одним підключенням незалежно один від одного можуть працювати декілька працівників в різний проміжок часу. При цьому кожен із них матиме власні налаштування програм та робочого столу.

Щоб замовити ліцензію чи поставити додаткові питання нашим фахівцям, звертайтеся на пошту: sales@gigacloud.ua.

Допомагаємо мігрувати з російського програмного забезпечення

Відмова від ворожого софту стала важливим і водночас складним завданням для кожної української компанії. Російські Бітрікс24, 1С та BAS мають безліч аналогів, і знайти потрібний ― непросто.

Пропонуємо скористатися комплексним рішенням ― хмарною інфраструктурою GigaCloud та кращим програмним забезпеченням від наших партнерів. Ми допоможемо обрати софт, який закриє потреби саме вашого бізнесу, розгорнемо й налаштуємо його у хмарній інфраструктурі та навчимо ваших співробітників користуватися ПЗ.

Відмова від російського ПЗ стане найкращим рішенням для вашого бізнесу у довготривалій перспективі. Детальніше.

Розширена технічна підтримка GigaCloud Admin

У рамках програми підтримки бізнесу від GigaCloud надаємо 20 безкоштовних годин розширеної технічної підтримки для бізнесу, який мігрує у публічну хмару.

Послуга GigaCloud Admin передбачає делегування вирішення питань і проблем у встановленні, налаштуванні та обслуговуванні хмарної інфраструктури, програмного забезпечення, мереж та баз даних фахівцям GigaCloud.

Скориставшись послугою GigaCloud Admin, вам більше не доведеться займатися адмініструванням та зможете оптимізувати бюджет на IT. Детальніше.

Міграція у хмару та консультація з усіх питань

Наші фахівці здійснять легкий та безболісний перехід у хмару. Проведуть аудит вашої IT-інфраструктури, нададуть консультацію щодо побудови хмарного рішення, допоможуть з міграцією та нададуть тест. Наша служба технічної підтримки працює у режимі 24/7 та готова допомагати у вирішенні будь-яких питань, пов’язаних з віртуальною інфраструктурою. І все це безкоштовно.

Скористайтеся програмою підтримки бізнесу від GigaCloud та наближайте перемогу разом з нами.

Все буде Україна!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!