SFTP-сховище: зручний доступ до ваших файлів

Новини компанії

Автор: GigaCloud

21.12.2018

SFTP-сховище — нова послуга для користувачів S-Cloud. Це дисковий простір в хмарі, доступний за FTP — одним з найстаріших протоколів, відомих з 1971 року. Попри такий солідний вік, його продовжують використовувати для зберігання файлів на серверах з віддаленим доступом.

SFTP-сховище від GigaCloud зручне тим, що дозволяє працювати з ним, як з будь-якою FTP-локацією. Достатньо приєднати її як мережевий диск або використовувати для завантаження і скачування даних файловий менеджер на кшталт Filezilla.

Як використовувати SFTP-сховище

Найбільш очевидний варіант — недорогий бекап для ручного збереження резервних копій і будь-яких інших даних. Наше SFTP-сховище коштує лише 0,8 грн (без ПДВ) за 1 Гб даних на місяць.

Ще один спосіб використання SFTP-сховища — мережева заміна «адмінської флешки» для зберігання дистрибутивів ОС, драйверів, інсталяторів програм і т.д. Нарешті, SFTP-сховище може слугувати файлообмінником.

Переваги

Головні переваги SFTP-сховища — зручність використання і безпека. Сховище можна підключити як мережевий диск, воно доступне звідусіль, де є інтернет. Одного разу налаштувавши хмарний SFTP-диск, немає необхідності щоразу авторизуватися.

SFTP-протокол безпечний, оскільки шифрує паролі під час з'єднання та авторизації, а також трафік при закачуванні і відправці файлів. Використовуючи наше SFTP-сховище, ви захищені від втрати даних. Флешки, зовнішні HDD-диски, сервери виходять з ладу. RAID-масив в дата-центрі резервується оператором, що гарантує збереження даних.

Обмеження

SFTP-сховище — це перш за все простий і доступний сервіс для зберігання файлів. Його функціонал обмежений завантаженням і скачуванням даних. Синхронізація папок, збереження в хмару кнопкою в додатку, веб-інтерфейс, колективна робота — ці та інші розширені функції не передбачені. Крім того, всі операції з даними потрібно здійснювати вручну за допомогою FTP-менеджера або простого копіювання файлів, якщо SFTP-сховище підключено як мережевий диск.

Детальніше про послугу, а також інструкцію для її підключення дивіться за посиланням.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!