Відтепер програмні продукти Cisco доступні нашим клієнтам за моделлю MSLA

Новини компанії

Автор: GigaCloud

03.09.2019

21 серпня 2019 року ми уклали партнерську угоду з компанією «Мегатрейд» — ексклюзивним дистрибутором Cisco MSLA в Україні. Відтепер клієнти GigaCloud можуть не купувати ліцензії на програмні продукти Cisco, а брати їх в оренду за моделлю Cisco MSLA. Продукти можна використовувати в необхідному об’ємі та сплачувати лише за те, що використано по факту. Додатково наші клієнти отримають можливість користуватися технічною підтримкою Cisco.

Cisco MSLA (Managed Services License Agreement) — це гнучка ліцензійна модель для сервіс-провайдерів. Вона передбачає фіксовану ціну на програмне забезпечення і включає підписку на оновлення, підтримку та навчання. Для великих підприємств та маленьких компаній рішення Cisco в форматі MSLA-моделі допомагають досягти високої продуктивності, знижуючи витрати.

Компанія «Мегатрейд» — провідний український ІТ-дистрибутор, який відрізняється проектним підходом до вирішення завдань. З 1996 року «Мегатрейд» забезпечує партнерів обладнанням та надає якісні послуги при створенні ЦОД.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!