Анатомія бізнесу: чому нам подобаються заходи від «Sunline» та «Бітрікс24»

Заходи

Автор: GigaCloud

27.10.2017

ЧИТАТЬ НА РУССКОМ

Організатори конференції «Анатомія бізнесу» (компанії «Sunline» та «Бітрікс24») добре знаються на налаштуванні бізнес-процесів. Кожен захід – це новий погляд на алгоритми роботи бізнесу; відповідно – нові способи аналітики, нові висновки та настанови від нових спікерів.

Цього разу спеціалісти «Sunline» взялися за практичні поради для управлінців по роботі з командою та методики привернення уваги клієнтів. Усі інструменти сформовані на основі реального досвіду, всі інструкції – результат проб і помилок фахівців з маркетингу, продажів та командоутворення компаній «1+1 Media», «Ольшанський і партнери», «Бізнес-конструктор», Business Inside, «Видавництво Старого Лева», OSDirect Brand, «Sunline», «Бітрікс24».

Що знаково: незважаючи на «зірковий» склад учасників, вхід на конференцію – вільний. Тому у лекційній залі поруч з топ-менеджментом відомих компаній легко можна було зустріти студентів головних вишів Києва. Мабуть, це й задавало тон форуму – молодіжний та сміливий. Відповідний настрій простежувався у всьому: починаючи з назв івенту та доповідей («Не кнут и не пряник», «Существует ли любовь за деньги?») та закінчуючи власне стилістикою викладу. Увімкнути ролик Comedy Club для аргументації тезисів? Чому б і ні? Використати популярний мем, щоб підзарядити залу? Легко.

Доповідачі говорили про те, як залучити працівників покоління Y до корпоративного навчання (поменше слів, побільше інтерактиву й не забувайте про нагороди для ініціативних). Чому клієнтські скарги варто сприймати як метод покращення свого сервісу (шукаємо «вузькі» місця, посилюємо процеси – ось вам і безкоштовний консалтинг!) Про такі прості, але не для всіх очевидні способи побудування позитивного іміджу компанії (вчимося вітатися, потискати руку та витримуємо мовний етикет).

Ми ж спрямували свої сили на презентацію хмарних платформ як інструменту для економії часу та трудових ресурсів на побудування та підтримку IT. Хмарні сервери позбавляють від необхідності облаштовувати фізичну інфраструктуру та доглядати за нею, дозволяють працювати з сервісами віддалено та доступні для замовлення за незрівнянно низькою ціною – від 210 грн/міс. Минулого місяця, на семінарі «Формула компанії», ми виступили з презентацією «Старт, розвиток, модернізація: як хмара допомагає бізнесу на кожному етапі», проте цього разу вирішили цілком і повністю присвятити свою увагу спілкуванню тет-а-тет. А ще – розіграти майже різдвяний мішечок подарунків від GigaCloud та Цитрус Академії!

Встигли вдосталь наговоритися з кожним гостем – і при цьому до самого фіналу витримали інтригу щодо подарунків. А розігрували цілих 7 призів! Цитрус Академія презентувала 5 сертифікатів на групові майстер-класи та 2 індивідуальних сертифікати на навчання у Школі робототехніки. Зацікавленості відвідувачів не було меж: на участь записувалися навіть на останніх секундах лотереї.

Тож дякуємо команді та гостям семінару за приємне спілкування! Чекаємо на нові ідеї від ентузіастів «Sunline» та «Бітрікс24», а поки – публікуємо фотозвіт.

Готові до спілкування!

Хвилинка консультації із керівником відділу продажів


І знову до роботи!

Хоча можна й трохи попозувати)

В лекторії починаються виступи.

Організатори тим часом готуються до кава-брейку

Креативний підход до оформлення)

Ось стільки подарунків сьогодні розіграємо!

Сам дивуюся!

Починаємо розіграш.


Хто ж наші переможці?

Ось вони! Вітаємо!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!