BIT-2017 у Харкові: теплий прийом й оригінальне рішення головної теми дискусії

Заходи

Автор: GigaCloud

10.10.2017

ЧИТАТЬ НА РУССКОМ

Захоплена й зацікавлена аудиторія – фішка конференції BIT-2017 у Харкові. І, хоча на цьому івенті зібралося трохи менше гостей, ніж на Гранд-Форумі у Києві, в категорії «активність публіки» харків'яни можуть сміливо конкурувати з київськими колегами.

Порівняно невелике (до 100 осіб) коло відвідувачів виявилося ще й головною запорукою практично сімейної атмосфери на конференції. Висловитися встиг кожен бажаючий, в кожній із суперечок зародилася істина, кожна дискусія допомогла учасникам прийти до консенсусу. Розповідаючи про підсумки форуму, наш спікер, керівник відділу enterprise-продажів Сергій Пилипенко, зазначив:

«Харків'яни піднімали безліч прикладних питань – і жодне з них не було націлене на провокацію спікера. У гостей був реальний інтерес до теми доповідей – і вони цей інтерес озвучили».

Взаємна довіра й схильність до діалогу і повинні характеризувати подібні дискусії. Адже, не враховуючи вендорські чи партнерські заходи, BIT – один з небагатьох івентів, на яких українські працівники сфери IT можуть отримати інформацію про останні тенденції галузі.

Панельна дискусія й наше рішення для кібербезпеки

Серед доповідачів Харкова-2017 – часті гості BIT: Verna, ESET, SeaGate і Smart Network Group. Більше половини виступів були присвячені надійності IT-проектів і захисту інфраструктури.

Про безпеку говорили і на панельній дискусії «WannaCry, Petya? Що стоїть за кібератаками – відсутність профілактики або непоправна зовнішня загроза?». Насамкінець діалог плавно підійшов до способів мінімізації ризиків, пов'язаних з атаками вірусів-шифрувальників і криптовальників. У цьому контексті вдалим вирішенням проблеми з нашого боку стала спільна з Veeam спецпропозиція «Plan B».

Plan B – це можливість безкоштовно отримати хмарний репозиторій GigaCloud під майданчик для бекапів на 90 днів. Сьогодні хмарні бекапи – це єдина 100% гарантія відновлення даних після вірусних атак, катастроф або будь-яких форс-мажорів, оскільки резервні копії зберігаються на віддаленому захищеному майданчику.

Подарунок для гостей і подарунок від гостей

У Харкові ми вже втретє розіграли наш «коронний» приз конференцій BIT-2017 – квадрокоптер. Біля стенду GigaCloud і без того було безліч гостей, а на момент розіграшу тут і взагалі зібралися всі відвідувачі конференції. Подарунок дістався Ігорю Шевцову, інженеру компанії OpenLine.

PS: Доки готувався звіт, отримали чудові новини з Гранд-Форуму BIT-2017 у Києві! Вже традиційно відвідувачі конференції відзначили нас як компанію з найцікавішим стендом і найкращим виступом! Це прекрасний стимул триматися на висоті – висловлюємо подяку гостям форуму й з нетерпінням чекаємо звісток з Харкова :) А поки – трохи фотографій про те, як все було:

Команда готова!


Сергій Пилипенко, керівник відділу enterprise-продажів, знайомиться з гостями.


А гості знайомляться з GigaCloud.

Збір анкет на розіграш триває – і писати часом доводиться в найнеочікуваніших умовах.


Зате які результати!


І коли вже виступ GigaCloud?


Коли, не підкажете?


Нарешті!


Сергій успішно відбиває атаку модератора)


Після виступу всі поквапилися чим швидше заповнити анкети на розіграш квадрокоптера.


Час Х настав!



Але розслаблятися рано – попереду панельна дискусія.


І на завершення – запальна промова Сергія на дискусії.


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!