ВІТ у Львові: успішний фінал нашого івент-турне 2017

Заходи

Автор: GigaCloud

01.12.2017

ЧИТАТЬ НА РУССКОМ

Сезон «GigaCloud – лідер IT-конференцій-2017» оголошуємо закритим! 30 листопада ми відвідали два останніх заходи з запланованих на цей рік – фінальний ВІТ у Львові та форум «Інноваційні рішення у ЦОД, BYOD і хмарі» у Києві. Сьогодні дамо короткий огляд львівського форуму та цьогорічних івентів Cis Events Group.

Про ВІТ-турне 2017

В цьому сезоні ми презентували гостям ВІТ доповідь «Як ми побудували універсального хмарного оператора менше, ніж за рік», присвячену історії компанії, сервісам GigaCloud та нашому практичному досвіду з успішного розвитку. Доповідь послухали у Дніпрі, Києві, Харкові, Одесі та Львові. У кожному виступі ми додавали актуальні клієнтські кейси (останній – з переходу до нашої хмари КМДА), й у кожному місті отримували у відповідь вдячність та зацікавленість учасників.

Форум всюди мав свій характер. Ми гостювали у практичних харків’ян, зацікавлених у пошуку істини киян, відкритих одеситів та дуже дисциплінованих львів’ян. Львів і справді може претендувати на перше місце в категорії «Наповненість зали» – у лекторії за цілісінький день не з’явилося жодного порожнього місця. І це незважаючи на нетрадиційну для регіональної конференції тривалість: панельна дискусія, що за звичаєм йде останньою у розкладі, закінчилася опів на сьому.

Враження ВІТ-команди GigaCloud

На конференції у Львові делегацію GigaCloud очолив Сергій Пилипенко, керівник відділу enterprise-продажів:

«У цьому році я вперше потрапив на ВІТ – дебютним став Гранд-форум у Києві. Саме тоді я провів наш традиційний розіграш. Можливість виступити на «великій сцені» отримав вже у Харкові. Тож до Львова прибув, можна сказати, у всеозброєнні – з досвідом кураторства всіх звичних активностей компанії.
Львів’яни – надзвичайно приємні та зацікавлені слухачі. Ми встигли поспілкуватися чи не з кожним присутнім – зі 150 гостей заявку на участь у розіграші подали 110! Це один з найкращих наших показників».

У Львів GigaCloud прибули посиленим складом – три менеджери при підтримці спеціаліста з маркетингу, а також наші друзі з GigaCenter. Презентували гостям оновлений набір гуморесок (дякуємо харизматичному Павлу), подарували купу посмішок (від найчарівнішого КАМ-а Олени) та розіграли подарунки.

Задоволені поїздкою й спеціалісти GigaCenter, що знайшли свою аудиторію в особах львівського ІТ-директорату. (З підслуханого: «Це ви до нас вдало завітали. Повірте мені на слово: у Львові ніхто не розміщує сервери у своїх офісах, ніхто!»)

Тож результатами фінального BIT обидві команди точно задоволені :) А як щодо організаторів?

Чого чекати від майбутніх форумів

Про це ми поспілкувалися з директором з продажів та продюсером заходів CIS Events Group Ланою Платоновою:

«Від цьогорічних форумів ми однозначно в захваті. Ми додали й нові напрямки для дискусій, і нові івенти. У 2018 хочемо ввести нові круглі столи та нові секції контакт-центрів. З точно запланованого – форум Навколо Кабелю. В тематику осіннього Гранд-форуму буде включена індустрія 4.0 – відведемо цьому питанню багато часу, адже це частина загальної цифровізації, а ми спрямовані на її посилення».

Тож запрошуємо до перегляду фотографій із західної столиці. А ми почнемо готуватися до наступних конференцій)

Гостей зустрічає команда GigaCloud...


GigaCenter...

...й особисто організатори.

Наш виступ – один із перших.

Відразу після поспішаємо до гостей.

Заледве встигаємо реєструвати охочих взяти участь у розіграші!

Згадуємо всі методи візуальної виразності)

Яка дівчина не скористається можливістю зайвий раз усміхнутися камері?

У фіналі – розіграш. Аплодуємо головному переможцю

Та вручаємо приз. На задньому плані – зацікавлена Лана Платонова. Думаємо, вона б теж не відмовилася від такого крутецького робота)

BIT закінчився, а ми зголодніли, як вовки! Добре, що до потяга ще цілих 5 годин) Гарно попрацювали й чекаємо на львівські смаколики)

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!