BIT-2018 у Львові: фотозвіт

Заходи

Автор: GigaCloud

19.06.2018

Літній сезон BIT відкритий конференцією у Львові!

14 червня, у самісінький екватор місяця, західна столиця зустріла GigaCloud справжньою тропічною зливою. Проте негоді не під силу загасити жагу львів’ян до знань: форум привабив більше 150 гостей. Серед них багато нових відвідувачів, тож нашій команді було, про що поспілкуватися :) У програмі від GigaCloud – традиційний розіграш, душевні бесіди с нашими сейлз-менеджерами та презентація сервісу розумного відеоспостереження Cloud Video.

Фото з доповіді керівника відділу партнерських та клієнтських продажів Любомира Дорошенка.



На цьогорічному форумі ми працювали у колаборації з компанією GigaTrans. 14 червня для них було справді знаковим днем: перша участь на BIT та відкриття першого технічного майданчика у Львові. Комерційний директор GigaGroup і співзасновник GigaCloud Антон Хвастунов відзначив перспективи, які надає це рішення:

«Технічний майданчик у Львові дає нам доступ до пунктів обміну трафіком GigaNet і UA/IX. Завдяки цьому ми зможемо підвищити швидкість передачі даних і для клієнтів GigaTrans, і для хмарних замовників».

Команда GigaTrans: Антон Хвастунов, керівник відділу продажів Дмитро Садиков та CEO Назарій Курочко.

За розмовами про новинки від компаній GigaGroup форум пролетів аж надто швидко. Здавалося: щойно до нашої акції приєднався перший учасник, як прийшов час розігрувати приз. Продовжуємо тему Cloud Video: даруємо просунуту IP-камеру та рік користування сервісом розумного відеоспостереження.

Традицію дивувати гостей продовжив GigaTrans: телеком-оператор підготував учасникам окуляри віртуальної реальності. А також – сюрприз новим клієнтам у Львові: місяць безкоштовного користування послугою "Підключення до Інтернет".

Чекаємо вас на наступних заходах за участі компаній GigaGroup! Обіцяємо ще безліч приємностей ;)

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!