Fuckup IT-п’ятниця у листопаді

Заходи

Автор: GigaCloud

05.11.2019

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада майже весь світ святкує Хелловін. А ми вирішили провести IT-п’ятницю з GigaCloud. Увечері 1 листопада під дахом коворкінгу ЦеХАБ зібрали системних адміністраторів, інженерів, розробників та IT-директорів. Тему заходу «Fuckup в IT» обрали навмисно. Говорили про власні найстрашніші невдачі в айті та слухали історії наших гостей.

Вже другий раз поспіль на IT-п’ятниці з доповіддю виступив амбасадор заходу Кирило Науменко, керівник R&D відділу GigaCloud. Кирило поділився з присутніми власними помилками, промахами та дурницями, які траплялися в його роботі.

Цього разу на заході було два запрошених гостя. Перший — Дмитро Харитонов, CEO Vixen UNO. Компанія займається побудовою різних типів віртуальних середовищ для будь якого клієнта. Дмитро розповів про «disaster recovery вашого disaster recovery».

А другим гостем став Герман Делль — відомий сертифікований тренер НЛП міжнародної категорії. Він має великий досвід активної тренерської та індивідуальної роботи в сфері комунікації, досягнення цілей, розкриття потенціалу особистості. Герман виступив з доповіддю на тему: «Як справлятися з екстреними ситуаціями. Профілактика вигорання» і поділився цінними порадами, як вести себе у нестандартної ситуації в роботі.

Після виступів спікерів, в розслабленій атмосфері, під пиво і піцу наші гості поділилися своїми історіями невдач. Разом ми дійшли висновку, що факапи трапляються у всіх, тому це не так вже й страшно.

Фотозвіт про подію — нижче. Слідкуйте за новинами про IT-п'ятницю у фейсбук-групі і приєднуйтесь до нашої IT-тусовки!


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!