Грудневий GigaCloud Partners Day: як це було

Заходи

Автор: GigaCloud

10.12.2021

У четвер, 9 грудня, відбувся онлайн-захід для наших партнерів ― GigaCloud Partners Day. Це вже друга зустріч у віддаленому форматі. Але цього разу наші спікери знаходилися у студії, а до самих виступів додали інтерактив.

У Zoom зібралися наші партнери з різних регіонів України. Учасників чекав корисний контент та можливість поспілкуватися у чаті. Івент присвятили підсумкам 2021 року, партнерським відносинам та продуктам. Вперше за всю історію проведення GigaCloud Partners Day додали новий тематичний блок ― маркетинг.

Почав івент CEO GigaCloud Артем Коханевич. Він розповів про те, що GigaCloud у співпраці з партнерами намагається побудувати не просто партнерську модель, а екосистему. «З кожної партнерської конференції ми приносимо безліч ідей для розробки майбутніх продуктів чи доопрацювання наявних. Нам дуже важливо отримувати від вас зворотній зв’язок, щоб надавати саме ті продукти та сервіси, яких потребуєте ви та ваші клієнти».

Продовжуючи тему екосистеми, Любомир Дорошенко, керівник партнерських та клієнтських продажів GigaCloud, і Вадим Дубровін, керівник відділу по роботі з партнерами GigaCloud, розповіли, що наша партнерська програма базується на співпраці, довірі, компетенціях, вирішенні задач, лояльності та розвитку. «Ми не статичний хмарний оператор. Наші партнер-менеджери навчають вас хмарним технологіям, продавці допомагають продавати сервіси, а відділ маркетингу розповідає світу про успішну співпрацю, щоб про неї дізналося якомога більше людей».

Георгій Трегубов, керівник відділу розвитку продуктів, традиційно розповів, який технічний левел ап ми зробили у цьому році: запустили PaaS-платформу, хмару з GPU, першими в Україні запартнерилися із Red Hat та побудували четвертий технічний майданчик у Львові. Також Георгій поділився планами на майбутній рік та анонсував розробку понад 30 нових сервісів.

Вперше за всю історію проведення партнерських івентів та на численні прохання наших партнерів, додали блок маркетингу. Владислава Сова, CMO GigaCloud, розповіла, як працює наш відділ маркетингу, які інструменти використовує та які маркетингові колаборації може запропонувати партнерам.

Ми цінуємо всіх наших партнерів, і тому відзначати серед них найкращих було непросто. Наводимо список компаній, співпрацею з якими ми, без перебільшення, пишаємося.

  • Лідер проектних продажів ― IT-Enterprise
  • Лідер активних продажів ― Integra IT Solutions
  • Лідер маркетингових активностей ― IT Specialist
  • Колаборація року ― Kitsoft
  • Найскладніший проект ― Автоматизатор
  • Кількість залучених клієнтів ― ТРІУМФ IT, ABIS+, LOPAN GROUP

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю, залученість та націленість на результат.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!