Хакатон від Zruchno Travel: конкурс ідей, що поліпшать український онлайн-туризм

Заходи

Автор: GigaCloud

25.10.2017

ЧИТАТЬ НА РУССКОМ

Туристичний хакатон від Zruchno Travel – унікальна подія для вітчизняної тревел-індустрії. В той час, коли більшість туристичних сервісів керується більш традиційними підходами до digital, команда проекту Zruchno Travel створює платформу для десятків розробників задля розвитку туристичного бізнесу. Мета організаторів – надати можливість, час, поради та навіть ідеї для реалізації проектів нашим ІТ-guys, щоб спільними зусиллями зробити туризм ще зручнішим та привабливішим для українських подорожуючих. GigaCloud виступили технологічним партнером хакатону.

Конкурс стартував 19 жовтня і триватиме до 22 листопада. За цей час учасникам необхідно буде, спираючись на власні ідеї (або ж у напрямках, запропонованих організаторами), розробити готові туристичні сервіси. Наразі на участь зареєструвалося 10 команд. Організатори обіцяють, що фіналісти отримають можливість знайти інвестора для свого стартапу та запропонувати ідеї інноваційних е-сервісів проекту Zruchno Travel.
Наша компанія прийняла участь у церемонії урочистого відкриття. Керівник партнерського відділу Любомир Дорошенко пообіцяв: GigaCloud надасть безкоштовну платформу для роботи над проектами всім командам. Також він анонсував сюрприз для учасників:

«За рік GigaCloud вивели перелік продуктів, які закривають нагальні потреби в IT-інфраструктурі у малого, середнього та великого бізнесу. Ми за те, щоб підтримувати нові технології! Тому ми підготували спеціальні призи для переможців хакатону: для третього місця – 10 тисяч, для другого – 15 тисяч, для першого – 20 тисяч гривень депозиту на користування будь-яким хмарним сервером S-Cloud».

Антон Хвастунов, керуючий партнер компанії GigaCloud, відзначив: «Хакатон – це рух вперед для інформаційного туризму. Такий захід об’єднує навколо однієї теми зацікавлені ІТ-команди, які готові генерувати ідеї для розвитку digital тревел-індустрії. Нашій країні цього не вистачає як повітря! Проекти, що будуть розроблені на базі такого хакатону, дадуть поштовх індустрії туризму. А це саме той напрямок, що може залучити інвестиції, зацікавивши як бізнес-оточення, так і людей, які просто хочуть відпочити».

Тож GigaCloud чекає результатів та всією командою вболіває за кожного з учасників. Адже ми працюємо на спільну місію: розвиток ІТ-потенціалу України. Тож слідкуйте за нашими соціальними мережами – всі актуальні новини з конкурсу ми обов’язково публікуватимемо там :)

Доки чекаємо на старт конкурсу - можна трохи й попозувати)


Хакатон відкриває Єгор Стефанович, співзасновник та СЕО Zruchno Travel, а також ментор команд-учасників.

GigaCloud - серед основних технологічних партнерів хакатону.




Любомир Дорошенко вітає учасників та анонсує наші подарунки для переможців.


«Кому хмара для розробок потрібна вже зараз?»


Конкурс розпочато! Бажаємо натхнення розробникам!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!