IDC Day Lviv: чому інформаційна безпека — це важливо

Заходи

Автор: GigaCloud

20.05.2019

16 травня ми виступили на IDC Day Lviv: Security & Cloud Roadshow. Конференція будувалася навколо двох ключових тем: хмара та інформаційна безпека в ній. Участь в такому заході дуже важлива для нас, адже ми — експерти з безпеки даних у хмарі, і тому готові виступити надійними партнерами для будь-якого бізнесу.

На конференції виступили 7 спікерів, серед яких ІТ-директори, керівники ІТ-відділів та ІТ-фахівці провідних підприємств. Зокрема, Олександр Загнетко, PhD, координатор DX програм, IDC Ukraine, розповів про те, що рано чи пізно всі сфери бізнесу будуть в хмарі. Питання лише в тому, хто буде в приватній, хто в гібридній, а хто в публічній. Павло Цимбал, директор ІТ-департаменту компанії BERTA Group, поділився з присутніми інформацією про те, як у їхній компанії побудована IT-інфраструктура, скільки і які саме хмарні сервіси вони використовують.

GigaCloud на конференції представляв Сергій Пилипенко, керівник відділу enterprise-продажів.«Cloud 2.0: що спільного між цукровими буряками, людськими відносинами і хмарними технологіями?» — так звучала тема його доповіді, побудованої у вигляді кейсу. Сергій розповів, які переваги отримає клієнт, якщо буде використовувати хмарну інфраструктуру.

Цього разу ми виступали у Львові не в статусі гостей. Місяць тому ми відкрили тут наш перший регіональний офіс і тому стали набагато ближчими до наших клієнтів та партнерів із Західної України. За місяць роботи офісу ми провели більше 60 зустрічей. Частина клієнтів тестують наші сервіси, а деякі вже запускають їх в роботу. Приємно, що клієнти, з якими ми ведемо перемовини, радять нас своїм друзям та колегам з інших компаній.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!