INFRASTRUCTURE DIGITAL DAY 2020: чому транспортній інфраструктурі України потрібна цифровізація?

Заходи

Автор: GigaCloud

23.09.2020

22 вересня представники GigaCloud взяли участь у конференції INFRASTRUCTURE DIGITAL DAY 2020. Захід був присвячений презентації нових цифрових розробок у сфері транспортної інфраструктури. Участь для нас була надважливою, адже співробітники GigaCloud ― експерти з побудови надійної хмарної інфраструктури для розміщення онлайн-сервісів Мінінфраструктури. Ми готові до партнерства з будь-якою державною установою. А разом із ДП «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» (ГЦЦК) Мінінфраструктури вже запустили декілька важливих проектів.

  • Транспортный портал електронних послугE-транспорт дає можливість бронювати дозволи на перевезення в онлайн-режимі. Раніше їх видавали лише спеціальні сервісні центри, розкидані по всій країні.
  • У білінговій системі PayGovUA можна сплачувати державні послуги онлайн. Розміщення цього сервісу в хмарі GigaCloud дозволило ГЦЦК швидко та без проблем пройти сертифікацію по PSI DSS.
  • Також спільно із ГЦЦК ми запустили електронний кабінет моряка і перенесли адміністративні функції в хмару. В електронному кабінеті розташовані особисті документи та можна подати онлайн-заявку на проходження Державної кваліфікаційної комісії (ДКК).

Під час конференції міністр інфраструктури Владислав Криклій разом з командою ДП ГЦЦК та експертами ринку презентував більше 10 проектів. Серед них SmartTicket ― система, що реалізує ідею єдиного квитка у вигляді QR-коду, перший державний платіжний сервіс PayGovUA, i-Cyber ― галузева система кіберзахисту, цифрова стратегія Міністерства інфраструктури та інші.

На заході виступили також віце-прем'єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, голова правління "Укрзалізниці" Володимир Жмак, заступник Міністра інфраструктури України (CDTO) Анатолій Клімашевський, заступник голови Державної митної служби України (CDTO) Євген Єнтіс та генеральний директор ГЦЦК Володимир Набоков.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!