​IT-П'ЯТНИЦЯ З GIGACLOUD: ЩО ЗМІНИЛОСЯ У ЖОВТНІ

Заходи

Автор: GigaCloud

09.10.2018

5 жовтня відбулася чергова «IT-п'ятниця з GigaCloud» – наш новий проект для просунутих технічних фахівців. Ми зібрали під одним дахом найсильніших представників українського IT-ком'юніті з метою нетворкінгу, навчання і смакування піццою.

Концепція цього заходу – поєднати приємне з корисним. Ідея така:

  • беремо вечір п'ятниці з пивом, чіпсами і піцою;
  • додаємо доповіді на технічні теми;
  • запрошуємо друзів GigaCloud – системних адміністраторів, інженерів та архітекторів;
  • отримуємо мікс з технічного контенту, мотивації вчитися і вчити, а також комфортної для спілкування атмосфери.

Участь в IT-п'ятниці безкоштовна. Від нас – затишний заклад, пиво і наїдки, серйозне інформаційне наповнення і ніяких продажів (обіцяємо!). Від гостей – готовність слухати спікерів і включатися в обговорення.

Де пройшов захід?

Ми продовжуємо експериментувати з місцем проведення IT-п'ятниць. Цього разу випробували нову локацію – K.Point на Подолі.
Локація попередньої зустрічі, мансардний простір Attic_Space, більше нагадувала «квартиру кращого друга». 5 жовтня гостей прихистив такий собі «концертний зал». Переваги K.Point – велика сцена і освітлення як у лекторії. Мінуси – недолік домашньої атмосфери.

Тож до наступної IT-п'ятниці ми обіцяємо відшукати приміщення, яке максимально задовольнить і наші, і ваші побажання – від зручного розташування до почуття родинного затишку.

Про що розмовляли?

У порівнянні з першою IT-п'ятницею трохи змінився формат виступів. Раніше тематику доповідей ми обирали самостійно. До жовтневої зустрічі запустили Facebook-опитування на рахунок того, які теми були б цікаві слухачам. Найбільше голосів набрала доповідь «MikroTik як альтернатива Cisco CSR», яку на зустрічі презентував інженер мережі GigaCloud Олексій Котов.

Наш партнер, вендор платформ віртуалізації VMware, підготував ще дві теми, з якими виступив системний інженер Олександр Купчинецький. Посилання на презентації вже є у групі на Facebook. До речі, в коментарях до посту є багато додаткової корисної інформації від Олександра.

Коли наступна зустріч?

Ми будемо проводити «IT-п'ятниці з GigaCloud» на регулярній основі кожну першу п'ятницю місяця. Зареєструватися на наступний захід можна вже зараз. Якщо у вас є ідеї доповідей або бажання виступити – сміливо вкажіть це в формі.

Хочете побачити, як проходять IT-п'ятниці? Фотографії – нижче.

Ну що, коли вже починаємо?

Світло! Камера! Мотор!


Увага прикута до сцени...

...і першим слово отримує Олександр Купчинецький.


Наступним виступає Олексій Котов.

Після доповідей час для палких дискусій.

Та гарячої піцци)

Вам сподобалося?)

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!