IT-п’ятниця у вересні: відтепер в новому форматі

Заходи

Автор: GigaCloud

11.09.2019

Новий навчальний рік розпочався не лише у школярів. Цієї осені ми запустили другий сезон нашого проекту IT-п’ятниця з GigaCloud, в рамках якого навчаємо IT-спеціалістів хмарним технологіям. Перша зустріч нового сезону на тему: «Як я провів літо» пройшла 6 вересня у просторі ЦеХаб.

Формат заходу не змінився ― ми продовжимо створювати міцне IT-ком’юніті для обміну досвідом та знаннями. Проте, тепер всі IT-п’ятниці будуть тематичними. Ми підготували ще більше крутих спікерів та цікавих доповідей, більше гарячих і актуальних тем для обговорення, ще більше холодного пива та гарячої піци.

Вересневу зустріч відкрив Георгій Трегубов, менеджер з продуктів GigaCloud. Для Георгія виступ на IT-п’ятниці став дебютним. Він розповів, що робив відділ R&D GigaCloud протягом літа та чим, в результаті, поповнився продуктовий портфель хмарного провайдера. Доповідь Георгія зацікавила гостей в залі та розкачала їх на «шквал» запитань.

Андрій Павчинський, адміністратор VMware, GigaCloud розповів про DraaS ― інструмент післяаварійного відновлення сервера. Пояснив, як цей інструмент працює та від яких проблеми з інфраструктурою захищає.

Нагадаємо, що перший сезон проекту стартував у вересні минулого року. За 10 зустрічей ми перезнайомилися з крутими IT-спеціалістами та створили міцне ком’юніті для для обміну досвідом. А також:

  • прослухали 29 доповідей;
  • змінили 6 локацій, щоби знайти найкомфортнішу;
  • з’їли 138 кг піци та пирогів;
  • випили 245 літрів пива;
  • могли би випити і більше, але під час гарячих IT-дискусій розбили 28 пляшок пива.

Тож, якщо вам є про що поспілкуватися з IT-світом, приходьте на нашу наступну зустріч. Невеликий фотозвіт про подію — нижче. Приєднуйтесь до нашої Facebook-групита будьте в курсі новин. До зустрічі в жовтні!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!