IT-п’ятниця у жовтні: Кіберзахист

Заходи

Автор: GigaCloud

08.10.2019

Вже другий рік поспіль вечір першої п’ятниці кожного місяця частина команди GigaCloud проводить в колі системних адміністраторів, інженерів, розробників та IT-директорів. Ми обираємо затишне місце, приносимо пиво та піцу, запрошуємо гостей та обговорюємо цікаві теми зі світу інформаційніх технологій. Друга в новому сезоні IT-п’ятниця з GigaCloud відбулася 4 жовтня, в просторі ЦеХАБ. Цю зустріч ми вирішили приурочили до свята Дня захисника України, тому обрали тему: «Кіберзахист».

Георгій Трегубов, менеджер з продуктів GigaCloud, виступав на заході вже вдруге. Георгій поділився з гостями інформацією про те, як створюються надійні паролі, для чого використовуються password-менеджери та яка між ними різниця.

Також на жовтневій IT-п’ятниці виступив Кирило Науменко — керівник R&D відділу GigaCloud та ідейний натхненник IT-п’ятниці. Він розповів про двофакторну аутентифікацію в Office 365 і чим вона відрізняється від авторизації, про її «фішки» та «підводні камені».

Запрошеним гостем цієї IT-п’ятниці став представник наших партнерів Дмитро Онищенко, керівник відділу з продажу послуг в SOFTPROM від ERС. Компанія є IT-дистриб'ютором в країнах СНД і Європи. Доповідь Дмитра була у вигляді практичного кейсу, він розповів, як захиститися від спрямованих кібератак.

У просторі ЦеХАБ зібралися 40+ гостей, які не просто слухали доповідачів, але також брали активну участь в обговоренні.

Тож ми пішли готуватися до наступної зустрічі, а ви поки що дивіться фотозвіт про жовтневу подію. Слідкуйте за новинами про IT-п'ятницю у фейсбук-групі і приєднуйтесь до нашої тусовки!


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!