IT-п'ятниця в лютому: безалкогольна

Заходи

Автор: GigaCloud

06.02.2019

Запускаючи нашу IT-п'ятницю з GigaCloud у вересні минулого року, ми ставили собі за мету побудувати неформальне ком'юніті IT-фахівців. Всі наші п'ятниці проходили у форматі виступів спікерів та обговорення доповідей під пиво і піцу. Головними в них завжди були саме доповіді та обговорення, а не їжа і напої.

Щоб перевірити стійкість нашого IT-ком'юніті, ми вирішили провести лютневу п'ятницю в незвичному, безалкогольному форматі. І це спрацювало! У просторі "Студія 75" зібралися 50+ гостей, які спілкувалися під чай, каву та солодощі, слухали доповіді та навіть виступали самі. На лютневій IT-п'ятниці прозвучала перша доповідь учасника нашого п'ятничного ком'юніті — Олександра Прудникова з компанії SAT. Він розповів про організацію Wi-Fi мереж на базі обладнання Mikrotik, “розкачав” аудиторію на купу запитань і отримав від нас приз (алкогольний!)

Це саме те, чого ми прагнемо: з нас — місце, їжа і напої, з наших гостей — виступи з доповідями та обмін досвідом. Ми і далі збираємося експериментувати з форматом і місцем проведення IT-п'ятниці, обов'язково враховуючи ваш фідбек. Дивіться фотозвіт про лютневу подію, приєднуйтесь до нашого ком'юніті на Facebook та приходьте н наступну IT-п'ятницю, яка відбудеться 1 березня!


subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!