IT-п’ятниця в травні: останній дзвоник

Заходи

Автор: GigaCloud

27.05.2019

24 травня відбулася остання IT-п’ятниця в цьому сезоні. У вересні минулого року ми запустили нашу першу п’ятницю, і тому останню вирішили приурочити до шкільного «останнього дзвоника». А чому б ні? Ми весь рік старанно вивчали хмарні сервіси, слухали доповіді і виступали самі. Саме час підбити підсумки та піти на канікули!

IT-п’ятниця вже традиційно пройшла в коворкінгу ЦеХаб. Ми розпочали захід урочисто: читали вірші та вітали наших «учнів» із закінченням навчального року. Кирило Науменко, керівник R&D відділу GigaCloud та ідейний натхненник IT-п'ятниці, дав учасникам завдання на літо: перейти в хмару. І пожартував, що якщо хтось не справиться із завданням, до другого класу не перейде.

Для Дениса Кулікова, інженера технічної підтримки GigaCloud, виступ на IT-п’ятниці став дебютним. Він розповів про оффлайн міграцію серверів в хмару, поділився цікавими кейсами та загалом запевнив присутніх, що це зовсім не страшно.

Після виступу спікерів ми вручили найстараннішим «учням» грамоти та сертифікати на купівлю пакету S-Cloud. Невеликий фотозвіт про подію — нижче. Приєднуйтесь до нашої Facebook-групи та будьте в курсі новин. До зустрічі восени!



subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!