IT-п’ятниця з GigaCloud у грудні: передноворічна

Заходи

Автор: GigaCloud

17.12.2019

2019 добігає кінця. Саме час допрацьовувати проекти, здавати звітність, підбивати підсумки року та будувати плани на майбутнє. Що, власне, ми і зробили 13 грудня в просторі ЦеХАБ.

В 2019 році ми провели 10 чудових п’ятниць в колі системних адміністраторів, розробників та IT-директорів, які стали нам другою сім’єю. Говорили про хмарні технології та продукти, кібербезпеку, навчалися створювати надійні паролі та відрізняти двофакторну аутентифікацію від авторизації. На останній зустрічі говорили про IT-тренди 2020, головний з яких ― технологія Kubernetes.

Грудневу зустріч розпочав Андрій Павчинський, архітектор VMware в GigaCloud. На початку листопаду спільно з Кирилом Науменко, Андрій відвідав конференцію VMworld 2019 Europe в Барселоні та привіз із собою багато цікавої інформації, якою поділився з гостями. Він розповів, які технології та IT-продукти будуть популярними у 2020 році та коли їх чекати в Україні.

Популярній темі Kubernetes було присвячено аж дві доповіді. Перша — від нашого Олексія Кириченка, архітектора OpenStack, а друга — від Олексія Захаренка, інженера з направлення NetApp в компанії MUK.

Так багато про Kubernetes ми говорили не просто так. Саме в п’ятницю, 13 грудня ми відкрили новий сервіс для розробників і користувачів мікросервісів ― кластери Kubernetes та поповнили наш продуктовий портфель. Ми розробили інструкцію, за допомогою якої кожен може за 15-20 хвилин створити свій проект на Wordpress, використовуючи Kubernetes в нашому тестовому середовищі. Зробити це можна тут.

В кінці нашої IT-п’ятниці провели розіграш призів, серед яких рюкзак із логотипом VMware, який Кирило Науменко привіз із конференції VMworld 2019.

Дякуємо, що були з нами в цьому році. До зустрічі в наступному!

Фотозвіт про подію — нижче. Слідкуйте за новинами про IT-п'ятницю у фейсбук-групі та приєднуйтесь до нашої IT-тусовки!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!