«Як запустити нову хмарну послугу», ― Любомир Дорошенко на BIT&BIS’21

Заходи

Автор: GigaCloud

04.03.2021

Як змінюватися та запускати нові хмарні послуги ― про це на міжнародному Гранд Форумі BIT&BIS’21 розповів Любомир Дорошенко, керівник партнерських та клієнтських продажів GigaCloud.

Любомир Дорошенко нагадав, що минулий рік був роком викликів та адаптації до нової реальності. Але команді GigaCloud він не завадив створити новий продукт. «Наші клієнти ― наше джерело натхнення. Ми орієнтуємося на їх потреби, стежимо за змінами їх бізнесу та пропонуємо нові рішення, ― говорить Любомир. ― Зараз бізнесу потрібен продукт, який мав би доступну ціну, був простим в експлуатації, якісним та надійним. Ми знайшли баланс між широкими можливостями E-Cloud та доступністю S-Cloud, і реалізували його в новому продукті S-Cloud 2.0».

Хмара S-Cloud 2.0 немає аналогів серед українських продуктів і має більш доступну ціну, ніж закордонні рішення. Любомир розповів відвідувачам форуму, як команда GigaCloud розробляла нову послугу і продемонстрував особливості та переваги нового рішення.

Міжнародний Гранд Форум BIT&BIS’21 ― галузевий захід для представників інформаційно-комунікаційних технологій, який проводить CIS Events Group Ukraine. Хмарний оператор GigaCloud ― традиційний партнер форуму з 2016 року.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!