«Найкращий хмарний проект» на BEST CIO 2018: як це було

Заходи

Автор: GigaCloud

06.03.2019

Церемонія нагородження 11-го всеукраїнського конкурсу IT-директорів BEST CIO 2018 пройшла під гаслом Ready for Quantum Leap. Місце для «квантового стрибка» було вибрано відповідне: новий кампус Unit.City — локація, яка, немов магніт, притягує все інноваційне і високотехнологічне.

27 лютого Unit.City був переповнений найкращими IT-директорами українських компаній. Це люди, які часто провокують радикальні зміни в своїх компаніях, забезпечуючи бізнесу той самий «квантовий стрибок».

Найкращий хмарний ver 2.0

2018 рік був щедрим на круті IT-проекти, і номінація «Найкращий хмарний проект» — не виняток. На конкурс було подано понад 20 заявок, які оцінювало загальне журі BEST CIO. Кожен з номінантів заслуговував нагороди. «Всі, хто подавалися на номінацію «Найкращий хмарний проект» — це IT-фахівці з великої літери, — каже Антон Хвастунов, співзасновник GigaCloud. — Вони не лише зробили класні проекти своїм компаніям. Вони роблять великий внесок в розвиток нашої країни. Адже IT і технології — це візитна картка сучасної України».

Підтримувана нами номінація «Найкращий хмарний проект» проводиться в рамках конкурсу BEST CIO другий рік поспіль. Цього разу ми вирішили додати процесу вибору переможця мультимедійности. «Ми запропонували трьом IT-директорам, які пройшли попередній відбір, зняти невелике презентаційне відео про свій проект, — розповідає Артем Коханевич, СЕО GigaCloud. — Адже кожен, хто стежить за номінантами, хотів би дізнатися, чому той чи інший IT-директор переміг цього року».

Переможці-2018

Фіналістами номінації «Найкращий хмарний проект 2018» стали Андрій Дунський (Upscale Logistic), Євген Єнтіс (ProZorro) і Ігор Балла (банк «Український капітал»). Диплом конкурсу BEST CIO 2018 і подарунок від нас — камеру GoPro HERO7 Black — забрав Євген Єнтіс. Концепція нашого призу залишилася незмінною: IT-директори багато працюють і мало відпочивають. Ми хочемо, щоб вони відпочивали більше, а заодно знімали більше класних відео.


Євген Єнтіс, ProZorro:
«Багато хто називає нас реформаторами. Ми перш за все хочемо бути реформаторами в державному секторі. Наш проект — це міграція всієї системи ProZorro із закордонної хмари в українську. Буквально на днях ми отримали сертифікат КСЗІ на нашу хмарну інфраструктуру. Це перша держсистема в хмарі, хоча багато хто говорив, що таке в принципі неможливо. Сподіваюся, своїм прикладом ми відкрили шлях всім державним, і не тільки, проектам, які все ще сумніваються, чи переходити їм в хмару».

Всі переможці конкурсу BEST CIO 2018

Роздрібна торгівля — Віталій Світельський («Агромат»)
Машинобудування і металургія — Денис Прохорець (CENTRAVIS)
Харчова промисловість — Станіслав Вилков (JT International Company Ukraine)
Транспорт і логістика — Андрій Покотилов (Нова Пошта)
Страхування — Олександр Синекоп (СК «Універсальна»)
Агропромисловий комплекс — Павло Мандренко (Агропросперіс)
IT — Костянтин Гітько (Infopulse LLC)
Банки — Олег Висоцький ( «МЕГАБАНК»)
Медицина — Дмитро Юхневич (клініка «Медіком»)
Оптова торгівля — Павло Цимбал (BERTA group)

Всеукраїнський конкурс BEST CIO організовує видання «Компьютерное обозрение». Завдання проекту — визначити найкращих CIO, які досягли за минулий рік найбільшого успіху в розвитку IT в своїх компаніях. Партнерами 11-го щорічного конкурсу виступили компанії Check Point, OKI, «Укртелеком», АСБІС-Україна, Colobridge, GigaCloud, IT-Solutions і Span.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!