«Ні слова про коронавірус. Тільки бізнес», ― Артем Коханевич та Любомир Дорошенко на BIT-онлайн Україна

Заходи

Автор: GigaCloud

24.09.2020

GigaCloud ― лідер ринку хмарних технологій в Україні за темпами зростання і кількості клієнтів. Вже три роки хмарний оператор зберігає за собою статус найбільш динамічного гравця ринку попри кризу, а також вчить та допомагає своїм партнерам розвитатись та заробляти. Про це 23 вересня керівник партнерських та клієнтських продажів Любомир Дорошенко розповів на щорічному Міжнародному форумі BIT-онлайн Україна. У зв’язку із пандемією, цього року захід пройшов у форматі онлайн.

«Переваги хмари помітні не лише клієнтам, але й партнерам: клієнти починають краще працювати, а партнери ― більше заробляти. ― каже Любомир Дорошенко. Серед наших партнерів є телеком-оператори, системні інтегратори, розробники софту тощо.

Ми допомагаємо їм при сайзингу та проектуванні, безкоштовно мігруємо їхні сервіси та сервіси їхніх клієнтів у нашу хмару, будуємо рішення на різних майданчиках та платформах. Допомагаємо їм продавати нашу хмару: беремо участь у зустрічах, залучаємо попит на партнерські послуги, коли продаємо самі, створюємо спільні комерційні пропозиції. Надаємо маркетингову підтримку та виділяємо грошові винагороди за активну та плідну співпрацю».

Також у рамках форуму пройшов круглий стіл, присвячений врегулюванню хмарних технологій в Україні «Регулювати не можливо пустити на самоплив. Де поставити розділовий знак у питанні хмарних технологій в Україні». Експерти дискутували на тему стратегії Cloud First в Україні та вирішували долю законопроекту №2655, який 16 липня 2020 був прийнятий Верховною Радою України в першому читанні та покликаний гарантувати державі надання якісних IT-послуг.

«Зараз важливо прийняти законопроект №2655 у будь-якому вигляді, щоб державні установи дізналися про хмарні технології та навчилися ними користуватися. А далі закон можна оптимізувати та покращувати», ― вважає Артем Коханевич, CEO GigaCloud.

Міжнародний Форум «Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки» (або BIT-2020) ― це унікальний галузевий захід, який відрізняється комплексним підходом, якістю інформаційного наповнення, що збирає найкращих представників ІКТ-спільноти та бізнес-середовища регіону.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!