Одеський BIT, або: як серйозний захід не обійшовся без гумору

Заходи

14.11.2017

BIT-турне Україною добігає кінця: 9 листопада Одеса приймала передостанній гранд-форум цього року. І ми, звичайно ж, взяли в ньому участь.

Для GigaCloud це другий бізнес-захід в Одесі: першим був дебют на Telecom Ukraine у 2016-му. Можливо, вибірка замала, щоб робити висновки, та про певну тенденцію можемо говорити. У цьому місті нас завжди зустрічає одна з найактивніших та найбільш підготовлених аудиторій профі.

Цьогорічний BIT зібрав більше ніж 120 учасників і, що важливо, майже у стовідсотковому складі аудиторія залишилася до самого кінця програми. На форумі ми виступили посиленим складом: команда експертів з продажів від GigaCloud та GigaCenter цілий день працювала з відвідувачами та заводила нові бізнес-знайомства.
Оскільки захід проводився в українській столиці гумору, ми не могли приїхати без «фішки». КАМ GigaCloud Павло кожному учаснику розповідав анекдот, і ми всерйоз замислилися над випуском збірки найкращих жартів від E-Cloud-команди.

Артем Коханевич, СЕО компанії, виступав з доповіддю, цього разу додавши розбір нового кейсу – перехід у хмару КМДА – та зірвав оплески аудиторії.

«Безперечно, гранд-форум BIT – найбільший профільний захід для Одеси. Рівень обізнаності учасників у cloud-тематиці дуже високий. Багато компаній зараз користуються закордонними VPS-послугами, проте планують мігрувати в хмару найближчим часом», – зауважив Артем.

Під завісу форуму – традиційний розіграш від GigaCloud. Переможцям дісталися сертифікати на навчання у Цитрус Академії та крутий робот (продовжуємо дивувати профі та додавати «фану»). Одесо, дякуємо, Львів, до зустрічі!

Наостанок – кілька фото з заходу.

Ранок, BIT, місце зустрічі з першими гостями – стенд GigaCloud:

Активна команда GigaCenter / GigaTrans також вітає відвідувачів:

Доповідь СЕО GigaCloud – одна з перших у програмі:

Додали новий кейс та розповіли про хмарний проект для КМДА:


Після виступу, як завжди, пожвавлення серед учасників:

Приємне завершення програми – розіграш призів. Вітаємо переможців!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!