Презентація ZruchoTravel: ток-шоу, роботи, коктейлі й фолк-рок

Заходи

Автор: GigaCloud

18.05.2017

17 травня, історичний центр Києва, імперіальний будинок з величезними вікнами, що дивляться на Ботанічний сад. Туристичний хаб Асоціації індустрії гостинності України (АІГУ), презентація туристичного порталу Zruchno.Travel, який розташував свої сервіси на хмарному сервері GigaCloud. Ми відвідали, ми спробували – і залишись задоволені.

Zruchno.Travel – інноваційний сервіс для подорожей Україною. Незвичний та неформальний, проте реалізований з усією можливою відповідальністю та серйозністю. Сервіси у хмарі GigaCloud швидкі й інтерактивні, сайт – не схожий на все, що створювалось у туристичній сфері до цього моменту: бо ж являє собою найбільш деталізовану базу туристичних напрямків України з рекомендаціями, рейтингами й мультимедійним контентом. Родзинка сервісу – 52 спеціальних вікенди. Гастрономічний відпочинок чи пізнавальний, ніч в музеї чи фестиваль, в Одесі чи Закарпатті, з компанією чи в парі – обирайте і гайда в подорож.

Презентація проекту – на відповідному якісному рівні. Ток-шоу з онлайн трансляцією, виступи 25 представників туристичних актів України, екскурсія бізнес-простором з керівником порталу та головою правління АІГУ України Олександром Лієвим, коктейль-фантасмагорія в івент-просторі Attic Space, частування від Фігаро-Кейтерингу, figital-креатив й фолк-рок «Мандрів».

Проте слів буде замало: це потрібно бачити.Хол туристичного хабу – реєструйтесь на презентацію і пригощайтесь кавою.

Після кави – ласкаво просимо до кімнати перемовин. Слово – у харизматичних спікерів з Херсонщини Олександра та Павла Білецьких.

Почуте – неодмінно обговорити.

Чи обміркувати, насолоджуючись весною в столиці.

Після лекції – почіплятись до робота. Який перший закон робототехніки? А в чому сенс життя?

Далі – на вечірку. Коктейль-бар від GigaCloud вже чекає на гостів. Забезпечуємо не тільки ефективний робочий процес, а й вдалий відпочинок)

Гості в очікуванні привітальної промови від засновника порталу Олександра Лієва.

А ось і сам хазяїн вечора, поруч з банером улюбленого оператора. Вступне слово сказане, подяки виголошені, портал відкрито. У добру путь зі Zruchno.Travel!

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!