«Розумне місто для людей та розумна хмара для міста», ― GigaCloud та OMO systems на SMART CITY ODESSA 2020

Заходи

Автор: GigaCloud

23.09.2020

Хмара ― це безпечна та інноваційна платформа для інфраструктурного, технологічного та соціального розвитку українських міст. Таку думку 17 вересня висловили СЕО GigaCloud Артем Коханевич та засновник і CEO OMO systems Вадим Сидоренко на міжнародному бізнес-форумі SMART CITY ODESSA 2020. Вони виступили зі спільною доповіддю: «Розумне місто для людей та розумна хмара для міста».

«Ми ― партнер інфраструктурних проектів з великим досвідом. Якщо говорити про smart city чи просто smart-рішення у сегменті держсектору, то GigaCloud у своєму портфоліо має значущі проекти, ― прокоментував Артем Коханевич. ― Наразі ми хостимо один із двох майданчиків ProZorro, у нас розміщено ядро системи E-Health, проект Kyiv Smart City. Окрім того наші фахівці побудували для Міністерства інфраструктури Industry Cloud ― рішення, що дозволяє купувати інфраструктуру в одного оператора, а потім використовувати її для різних проектів всередині Міністерства та компаній, які підпорядковані йому. Спільно з ДП ГЦЦК Мінінфраструктури, яке керує сервісом PayGoUa, пройшли сертифікацію по PSI DSS. Продукти OMO systems, які зараз активно використовують забудовники, також розміщені у нашій хмарі», ― продовжує Артем Коханевич.

СЕО GigaCloud впевнений, що хмарні технології дають більше можливостей для реалізації та швидкого запуску смарт-проекту будь-якої складності.

«Будівлі ― одна із найважливіших складових будь-якого міста. І наша мета ― зробити розумний простір доступним, максимально зручним, безпечним та комфортним для кожної сім’ї. І хмарні технології нам у цьому дуже допомагають», ― каже Вадим Сидоренко, засновник та СЕО OMO systems.

Окрім GigaCloud та OMO systems у форумі взяли участь розробники смарт-рішень, виробники муніципального транспорту, ентузіасти, урядові структури та представники міської влади.

Організатор форуму ― ПП РІА МедіаКомпас, компанія з багаторічним досвідом організації міжнародних форумів, виставок та конференцій. Захід організовано за підтримки HiTech Office Ukraine, Одеської міської ради, Корпорації Укрелектротранс, Асоціації міст України, Асоціації малих міст України.

Повне відео конференції ― за посиланням: https://cutt.ly/NfCuK9Y

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!