«Вчитися треба постійно», ― CTO GigaCloud Кирило Науменко на CIO Open the Future 2021

Заходи

Автор: GigaCloud

26.07.2021

IT-директор має бути ефективним та готовим швидко адаптуватися до змін. Його основне завдання ― поставити сучасні інформаційні технології на службу підприємству: максимально спростити процеси діяльності, знизити витрати і збільшити прибуток. Про це Кирило Науменко, СТО GigaCloud, розповідав у рамках весняної програми професійного розвитку ІТ-директора ― CIO Open the Future.

Його лекція була присвячена хмарним технологіям, які здатні оптимізувати бізнес-процеси, швидко запускати та згортати проєкти, надійно зберігати критичні дані та вивільняти ресурси для розвитку.

«Сьогодні технології розвиваються настільки швидко, що якщо ти перестанеш вчитися, рано чи пізно не розумітимеш, що відбувається навколо, ― говорить Кирило Науменко. — І програма професійного розвитку CIOneer ― саме те, що потрібно сучасному IT-директору. Минулого року я теж став її випускником, а цього року ― ментором».

У рамках лекції Кирила, кожен охочий мав можливість виконати практичне завдання. Учасник програми отримав хмарне середовище для розгортання IT-інфраструктури, зміг випробувати його можливості та функції по-максимуму, отримав новий досвід, підвищив рівень своїх знань та навичок. А найголовніше зрозумів, що хмара ― не така страшна, як про неї говорять.

CIO Open the Future ― освітня офлайн програма для IT-директорів, які не зупиняються на досягнутому, прагнуть розвитку та нових знань в ІТ-індустрії. Її викладачі ― діючі успішні CIO, кращі сертифіковані тренери, BEST CIO України, ментори з міжнародними сертифікаціями.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!