GigaCloud запустив п’ятий ЦОД — Equinix WA3 у Варшаві

Новини компанії

Автор: GigaCloud

28.03.2024

У рамках партнерства з Equinix хмарний оператор GigaCloud розміщуватиме свою інфраструктуру в одному з дата-центрів компанії у Варшаві — WA3.

Дата-центри Equinix IBX в середньому доступні на рівні 99,9999% часу. WA3 має сертифікати ISO 22301, що забезпечує керування безперервністю бізнесу, ISO 27001, та Cyber Essentials, що підтверджує його безпеку та надійність. Також WA3 сертифіковано за стандартами PCI DSS, завдяки чому розміщення в дата-центрі підійде для фінустанов та учасників індустрії платіжних карток.

«Equinix обирають компанії зі списку Fortune 500, адже він має одні з найбільш надійних та безвідмовних дата-центрів, і ми раді повідомити, що наші клієнти в Україні та ЄС зможуть використовувати ці потужності на повну. Дуже скоро GigaCloud представить оптимізоване рішення для користувачів публічної хмари, побудоване на базі WA3. Окрім того, співпраця з Equinix дозволяє нам на вимогу клієнта розгорнути приватну хмару в одній з будь-яких локацій компанії у Європі, що дозволяє створювати більш гнучкі рішення», — зазначає Володимир Бєлов, СЕО GigaCloud Ukraine.

Наразі GigaCloud будує хмарні рішення на базі п’ятьох ЦОД у трьох зонах доступності — Київ, Львів, Варшава. Це другий дата-центр хмарного оператора у Європі. З 2017 року GigaCloud будує приватні та публічні хмари на базі варшавського ЦОД Atman.

Нагадаємо, що GigaCloud також реалізує мультиклауд підхід — допомагаємо клієнтам резервувати сервіси у понад 40 дата-центрах партнера OVHCloud.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!