GigaCloud став партнером OVHcloud: 40 датацентрів та мультиклауд підхід

Новини компанії

Автор: GigaCloud

19.12.2023

GigaCloud отримав статус партнерства Advanced Partner від OVHcloud, одного з найбільших операторів хмарних послуг у Європі.

Партнерство дає можливість нашим клієнтам розширити мережу локацій для побудови хмарних рішень. OVH володіє 40 датацентрами на чотирьох континентах, тож це дозволяє нам розгорнути сервіси клієнтів у будь-якій з зон доступності OVH.

Завдяки партнерству GigaCloud реалізує multicloud підхід, допомагаючи клієнтам підключити та налаштувати додаткові хмарні сервіси партнера. Таким чином може створюватися розподілена хмарна інфраструктура. Це додатково захистить дані клієнтів, забезпечить стабільну роботу їхніх сервісів та зробить їх більш доступними для кінцевих споживачів у різних країнах.

«Однією з цінностей GigaCloud завжди була побудова міцних партнерських зв’язків. Минулого року наша компанія вийшла на міжнародний рівень, і ми бачимо можливості для розвитку співпраці з лідерами глобального ринку, такими як OVHcloud, — зазначає СЕО GigaCloud Україна Володимир Бєлов. — Основна цінність OVHcloud — свобода для їхніх клієнтів у побудові рішення, яке було б найзручнішим для них. Ми вважаємо, що це партнерство принесе користь обом компаніям та нашим клієнтам».

Нагадаємо, раніше, 16 червня 2023 року, GigaCloud також приєднався до Європейської організації з кібербезпеки (ECSO), щоб разом працювати над зміцненням кібербезпеки та технологічної незалежності Європи.

subscribe

Підписатись на новини

Залиште свій Email, и будьте завжди в курсі свіжих новин!